και παλι στο 90% ειμαι μαζι σου αχαχαχαχα, οκ για ασφαλεια αξιοπιστια κτλ, οδηγοκεντρικα δεν θα τα ελεγα γιατι εχουμε ενα στην οικογενεια και απλα σε παει ανετα ενα ταξιδι, αισθηση καθολου...ο παππους peugeot που ειχαμε ηταν ποιο οδηγοκεντρικος (χωρις ειρωνεια, κυριολεκτω, ακομη και απο την corolla μου)..επισης οδηγοκεντρικο με τοσα κιλα δεν γινεται....και φυσικα οι Γερμανοι μπορουν να βγαλουν καλες ατμοσφαιρες, δεν προκειται να ριξουν ομως ποτε στην αγορα τετραπεταλουδο σε αμαξι ευρειας κυκλοφοριας...και επιμενω το group VW με τις μικρομεσαιες του φιρμες δεν εβγαλε ποτε καλη ατμοσφαιρα..δεν μιλαω για porche κτλ γιατι ειναι εντελως αλλη κατηγορια, μιλαω γι αυτοκινητο που μπορει να παρει ο μεσος οικογενειαρχης, και ειναι και αυτος που θα στηριξει μια αυτοκινητοβιομηχανια...αν το παμε στην premium κατηγορια ο κινητηρας του Lexus LFA απλα ειναι απο αλλο πλανητη!!!!αυτα απο μενα...παντως η αληθεια ειναι πως η αγορα καινουριου ενω εχει τοσα μοντελα, εμενα με αφηνει αδιαφορο...δεν υπαρχει κατι που να μου κανει το "κλικ"...αντε ρε FT....θα βγεις??????
|