Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-05-11, 22:07
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 423
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Thumbs down

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TmNemesis Εμφάνιση μηνυμάτων
Τι σου έκαναν,Πάνο?
Γυρίζοντας από τη δουλειά σήμερα -με το αυτοκίνητο, κατ' εξαίρεσιν- στο ποτάμι, αμέσως μετά το ΣΕΦ με κατεύθυνση προς Μεταμόρφωση, ενώ είμαι μέση και ετοιμάζομαι να πάω αριστερή (αμέσως μετά την ανισόπεδη του ΣΕΦ), βγαίνει στο κομμάτι με τη διπλή διαχωριστική χωρίς φλας από τέρμα δεξιά - αριστερά, το Scirocco που λέμε.
Με έτρωγε και μένα το δεξί πόδι, βγάζω φλας και ακολουθώ από πίσω.
Ανοίγει εκείνος, ανοίγω και εγώ, φεύγει λίγο μπροστά, μπαίνω στο lift, αρχίζει το πανηγύρι της Blitz, σε χρόνο dt έχω φτάσει σχεδόν από πίσω, δεν βγαίνει μέση, και κάθε φορά που τον πλησιάζω, αφήνω γκάζι, ανοίγεται, ξαναπατάω γκάζι, τον μαζεύω και έχω πεθάνει στο γέλιο.
Εν τω μεταξύ, έχουμε φτάσει τον τελευταίο στην αριστερή λωρίδα, λέω "εντάξει, κάναμε την πλάκα μας με τον κομπλεξικό με το μικρό μόριο, ας πάμε στη μέση", και βγάζω φλας, μπαίνω στη μεσαία που είναι πιο ελεύθερη και προχωρώ.
Με το που κολλάει αυτός στην αριστερή, εγώ προχωρώ στη μεσαία που είναι άδεια για αρκετά μέτρα ακόμα, και προσπερνάω. Με το που τον προσπερνάω, βγαίνει πίσω μου, κολλάει πίσω μου, και μόλις περνάει αυτόν που ήταν μπροστά του στην αριστερή λωρίδα, κάνει μία στριμωγμένη σφήνα ανάμεσά μας για να βγει αριστερά και να μας προσπεράσει, και μετά άλλες δύο στριμωγμένες διαδοχικές για να πάει μεσαία και πάλι αριστερή, τρία αυτοκίνητα πιο μπροστά, όπου και "κόλλησε" στην κίνηση. Πήγα, λοιπόν, δεξιά και βγήκα στην επόμενη έξοδο για να πάω σπίτι μου. Μα καλά, τόσο πολύ παρεξηγήθηκε ρε παιδί μου;
Για την ιστορία, και τα δύο αυτοκίνητα είχαν μόνο τους οδηγούς, αλλά ο Ιάπωνας ήταν σαν να είχε και συνοδηγό (όσοι με γνωρίζουν, καταλαβαίνουν).