Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-05-11, 08:55
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 250
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγώ νομίζω ότι όταν επιλέγεις ένα αμάξι πρώτα κοιτάς τις απαιτήσεις σου και μετά τη συμπάθειά σου σε μια συγκεκριμένη εταιρία. Έστω ότι χρειάζομαι ένα μεγάλο αμάξι και η ΤΟΥΟΤΑ δε βγάζει σε αυτή την κατηγορία? Τι θα κάνω? Θα πάρω μικρό και ας μη με βολεύει προκειμένου να μην πέσω σε άλλη ευρωπαική εταιρία? Οι περισσότεροι εδω μέσα θέλουν ένα δυνατό αυτοκίνητο το οποίο η ΤΟΥΟΤΑ έχει σταματήσει να προσφέρει εδώ και χρόνια. Ε δε νομίζω να επιλέξει κανείς κάτι αργό που δεν τον ικανοποιεί απλά και μόνο επειδή ειναι ΤΟΥΟΤΑ.

Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι η ΤΟΥΟΤΑ τελειώσε σαν εταιρία, κάθε άλλο. Έχει κάνει στροφή προς ένα άλλο κοινό το οποίο ειναι και το μεγαλύτερο, εμείς είμαστε μια πολύ μικρή μειοψηφία. Κατα τη γνώμη μου το ότι δε βγάζει σπορ μοντέλα είναι εντελώς λάθος από πλευράς μάνατζμεντ γιατί αυτά είναι η σημαία της εταιρίας. Παρακολουθήστε μια διαφήμηση ενός αυτοκινήτου, αφου το δείχνει καταλήγει στο κλασσικό "...απο 12.000 ευρώ...έως 210 άλογα" πχ. Δηλαδή δίνει στο υποψήφιο αγοραστή μια μεγάλη γκάμα επιλογών. Οι περισσότεροι δε θα πάρουν τα 210 άλογα αλλά τους αρέσει που έχουν αυτή την επιλογή. Λάθος μανατζμεντ ήταν που βγήκε και από το WRC και πήγε F1. Όταν το έκανε λέγαμε ότι "ΤΟΥΟΤΑ είναι, ξέρει τι κάνει", τελικά δεν ήξερε.

Και για να μην κουράσω άλλο, εμένα προσωπικά έχουν περάσει 3 ΤΟΥΟΤΑ από τα χέρια μου, τα 2 τα έχω ακόμη στην κατοχή μου. Δεν σκοπεύω να αλλάξω αμάξι σύντομα αλλά αν αυτή την περίοδο έψαχνα στην ΤΟΥΟΤΑ δε θα έμπαινα καν να δω απλά και μόνο γιατί δεν έχει μοντέλα σύμφωνα με τις ανάγκες μου. Θεωρώ ότι η αξιοπιστία της ΤΟΥΟΤΑ όπως και το after sales service έχει πέσει πολύ σε σχέση με πριν 15 χρόνια άλλα είναι ακόμα πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό. Δε θα με πειράζε να έπερνα ένα αμάξι σύμφωνα με τις ανάγκες μου και με μειωμένη αξιοπιστία, απλά θα κοίταγα να έχει όσο περισσότερα χρόνια εγγύησης και καλό service
Απάντηση με παράθεση