Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-04-11, 22:26
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 889
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ανδρεας Εμφάνιση μηνυμάτων
[...] κάτσαμε στο φανάρι δίπλα δίπλα με ένα ΜΙΤΟ!! [...] αυτός με 2α εγω με 1η στο Lift!εκανε ένα πέταγμα μισό αμαξι αλλά μετά βγήκα μπροστά και μέχρι που έβαλα 4 και γύρω 160χλμ ήμουν κάτι παραπάνω από μισό αμάξι μπροστά! [...]
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ανδρεας Εμφάνιση μηνυμάτων
[...] εγω εχω ανοιξει στο χαβαλε με τον ξαδερφο μου που εχει ενα Μπράβο 155hp και μεχρι την 3ημουν ενα αμξι μπροστα αλλα μετα νομιζω πως με μαζευε αερα!! [...]
Κάτι δε μου πάει καλά συνονόματε... Τα Mito βγαίνουν σε 105, 135, 155, 170 (Quadrifoglio Verde) ίππους. Τα μόνα που θα μπορούσαν να κάτσουν με αξιοπρέπεια δίπλα στο TS είναι τα δύο τελευταία. Το άνοιγμα έγινε με τις καλύτερες για εσένα προϋποθέσεις (μέσα στο lift από τη πρώτη στιγμή). Χωρίς να έχω ανοίξει με κάποιο από αυτά, θεωρώ ότι (εφόσον τα είχες κάνει όλα σωστά με τις αλλαγές) θα έπρεπε να ήσουν μπροστά πάνω από μία καρότσα. Το μισό αυτ/το μου φαίνεται μικρή διαφορά.

Για το Μπράβο, δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν τόσο κοντά σου, και επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να σε μάζευε μετά. Η μόνη περίπτωση να συνέβη αυτό είναι να ανοίξατε σε ανηφόρα (και μάλιστα μεγάλης κλίσης) όπου εκεί ευνοείται οτιδήποτε είναι turbo λόγω ροπής...