Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Τα αμορτισέρ τοποθετήθηκαν εχθές με τα ελατήρια της ΤΤΕ. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι απόλυτα θετικές. Φυσικά δεν πίεσα το αυτ/το σε στροφές, αλλά η πρώτη χαλαρή βόλτα έδειξε ότι σε σχέση με τα μαμά αμορτισέρ της TS+ελατήρια ΤΤΕ είναι η μέρα με τη νύχτα. Πολύ πιο άνετο πλέον το TS χωρίς να κοπανάει σε κάθε λακκούβα. Το επόμενο διάστημα και κυρίως όταν περάσουν περίπου 1.000 χλμ. και σφίξω περισσότερο την ανάρτηση θα έχω καλύτερη άποψη.
|
Μετά από περίπου 1 μήνα και αφού πέρασαν τα 1000 χλμ., έπαιξα λίγο με τις ρυθμίσεις των AGX για να δω τι γίνεται. Τόσο καιρό το είχα στις εργοστασιακές ρυθμίσεις (2 εμπρός - 4 πίσω). Το έβαλα στο 3-5. ΠΟΛΥΥΥΥΥ καλύτερο: στήσιμο στο δρόμο, κράτημα, περιθώρια για περισσότερα "πράγματα", ταξίδι στην εθνική. Όμως, ως μέγιστος παράξενος με το θέμα της καθημερινής χρήσης του αυτ/του μου και λόγω του ότι η Πάτρα είναι εδώ και χρόνια ένα απέραντο εργοτάξιο με πολλούς δρόμους σκαμμένους γεμάτους λακκούβες, ήταν λίγο σκληρό για τα δικά μου γούστα της καθημερινής οδήγησης. Οπότε έκανα τη μαγική κίνηση: 1 εμπρός - 3 πίσω. Αυτή η ρύθμιση είναι ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ για τις συνθήκες κίνησης σε άθλιους δρόμους πόλης. Δε κοπανάει, αποσβένει καλύτερα και από μαμά έχω την εντύπωση. Είναι λίγο μαλακά βέβαια για γρήγορη οδήγηση σε στροφές χωρίς όμως να χάνει σε πρόσφυση και δυνατότητες.
Και έτσι θα το κρατήσω τελικά. Όταν πρέπει και έχω όρεξη, σε λιγότερο από ένα λεπτό, αλλάζω ρυθμίσεις και αρχίζει το παιχνίδι. Αυτό είναι για εμένα και το πιο σημαντικό τελικά. Απίστευτη ευκολία στη διαδικασία αλλαγής ρυθμίσεων. Και επιλογές ρυθμίσεων που πιστεύω ότι καλύπτουν όλα (ή σχεδόν όλα) τα γούστα...