Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
παυλο μηπως βρηκες κανεναν εδω μεσα που συμφωνησε ποτε, εστω και απο μεσα του, με τον καταστροφεα των φορουμ?
|
Αν διαβάσεις τί έγραψα, θα δεις ότι είπα "όσο και αν διαφωνω μαζι του". Το νόημα του ποστ μου ήταν άλλο. Όχι για να συμφωνήσω με τον Νίκο, κάθε άλλο, αλλά για να πω οτι ένα ατυχές σχόλιο για την 101 δεν είναι λόγος όλης αυτής της επίθεσης.
Και εξήγησα αναλυτικά γιατί δεν είναι λόγος. Γιατί έχουν ειπωθεί στο παρελθόν υποτιμητικά σχόλια και για άλλα μοντέλα της ΤΟΥΟΤΑ, από ιδιοκτήτες άλλων μοντέλων ΤΟΥΟΤΑ, και δε δοθηκε τόση έκταση.
Εμένα προσωπικά δε με ενοχλούν τα αρνητικά σχόλια για το αυτοκίνητά μου και προτιμώ να τα ακούω παρά να μη τα ακούω απλά επειδή τα επέκλεισα. Μιλάμε για σχόλια που εκφράζονται με κόσμιο τρόπο.
Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Απο εκεί και περα εσεις είστε οι διαχειριστές και ξέρετε καλύτερα. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι η "κόντρα" με τον Νίκο κρατάει από παλια και απλα το σχόλιο του για την 101 ήταν το κερασάκι στην τουρτα. Αυτό που λέω είναι ότι με αντικειμενικά κριτήρια το σχόλιο δεν είναι σοβαρότερο από πολλά άλλα σχόλια που έχουν ειπωθεί και πέρασαν απαρατήρητα. Εγώ προτείνω να μη δώσουμε συνέχεια