Προς τον φιλο 2579. Δεν ζηλεψα κανενος τα "φιλακια", ενταξει? Απλα βλεπω οτι δεν δεχεσαι τιποτα κακο για τους γερμανικους κουβαδες για τους οποιους εχετε σκασει μια περιουσια να τους παρετε. Μη σου θιξουν το Α4 και τα ομοια του, κατευθειαν να ειρωνευτεις κοσμο. Δεν συνεχιζω να σχολιαζω τα γραφομενα σου, γιατι απ οτι βλεπω το μονο που κανω ειναι να σπαταλαω τον υπερπολυτιμο χρονο μου.
Προς τον φιλο panagiotisfx: και το TSI ηλεκτρογαζο ειναι βρε συ. Δεν εχει να κανει κατι αυτο. Απο κει και περα, δεν θα δωσω συνεχεια στο θεμα γιατι βλεπω οτι υπαρχουν πολλοι απιστοι Θωμαδες εντος. Δεν λεω σε καμια περιπτωση οτι το Type S ειναι υπεραυτοκινητο, το λεει αλλωστε και η ιδια η Honda. Ειναι ενα αμαξι το οποιο θα σε παει σβελτα. Αν θες καφριλα παρε το ταπερ. Εγω ανεφερα ενα απλο περιστατικο στο οποιο ημουν κι εγω μαρτυρας. Να θυμισω οτι ειπα πως απλα σταθηκαμε διπλα του, κι οτι σιγα σιγα τον πλησιαζαμε στο φτερο, γιατι ειχαμε σχεδον μιση καροτσα διαφορα οταν ξεκινησε το σκηνικο. Αν πιστευετε οτι λεω φουμαρα -ή οτι αποσκοπω καπου με αυτο- τοτε νομιζω οτι δεν πρεπει να ξαναγραψω εδω, και γιατι οχι, να τερματισω την παρουσια μου εδω.
Οποιος admin κρινει τα ποστ μου ασχετα ή προσβλητικα, παρακαλω να επιληφθει του θεματος.
|