Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou
Με λίγα λόγια, πλήρωσε για να κάνει διαφήμιση στο μαγαζί του. Και καλά κίνημα "Δε πληρώνω βενζίνη", με έδρα του κινήματος το συνεργείο του...
|
αυτό που έκανε αυτός ήταν κάπως ..... θα έλεγα, όπως το έλεγαν στο αρχικό site νόμιζα πως όντως ήταν ένα νέο κίνημα όπως αυτό των διοδίων αλλά τελικά δεν....
παντως καλά είναι να πάμε στο υγραέριο αλλά μην το ακριβύνουν και αυτό στο τελος! προς το παρον εχει πέσει η τιμή της βενζίνης κυρίως για αυτό που συνέβει στην Ιαπωνία, αν δεν το ξερατε είναι η 3η χωρα στον κοσμο στην κατανάλωση πετρελαίου!!! δυστυχώς όσο και να έψαξα όσο και να ρώτησα κανείς δεν φαίνεται να έχει βάλει υγραέριο σε 4E-FTE! αυτό με κάνει ιδιαίτερα διστακτικό στο να βάλω, επειδή όπως έχω ξαναπεί στο μοτερ μου το αβανς ρυθμίζεται μόνο χειροκινητα (από τον διανομέα κλασικά) και φοβάμαι μήπως με την αύξηση οκτανίων βαράει πειράκια! πάντως γνωστοί μηχανικοί που κανουν μετατροπές με 4E-FTE κτλ όταν ακουσαν για υγραέριο.....καλά που δεν με πηραν στο κυνήγι:P αυτό μάλλον επιβεβαιώνει ότι κανεις δεν εχει βαλει σε 4E-FTE! αν ξέρει κανεις καποιον που να εχει βαλει ο ίδιος ή μηχανικό να έχει αμάξι που εχει φτιαξει με αυτο το μοτερ, να μου το πει να το δουμε γιατι θα με βοηθούσε πολύ!