Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579
το να ριχνει κανεις χρηματα σε ενα αυτ/το για βελτιωση θα ελεγα γενικα ειναι μαλ...(αλλοι το λεν καυ..) και λιγο πολυ το ξερουμε ολοι.
τωρα η συζητιση γινετε για το ποιος εχει κανει την μικροτερη και λεω οτι μαλλον εχω κανει την μικροτερη γιατι ξοδεψα περι τα 5-6χιλ. σε ενα αυτ/το που κανει 12000 ο γιωργος καμια 25ρια σε ενα αυτ/το που κανει 4 και πανος καμια 12-15 σε ενα αυτ/το που κανει 3.
ολες μαλ...ειναι αλλα δηλωνο πως εχω κανει την μικροτερη.
το επιπεδο φενετε απο το να γνωριζεις τι κανεις και για πιο πραγμα υπερηφανευεσε...
|
καλά Νίκο άμα βρεις yaris ts με 4 χιλιάρικα πάρε μου δυο,έχεις μεγάλο πρόβλημα,με 4 θα βρεις κανένα 1000άκι ίσως,ένα αυτο,δεύτερο έδωσες 12000 για ένα αμάξι που δεν πάει πάνω από 500 άλογα κ εκτός αυτού έριξες κ λεφτά.σαν το δίκο σου αμάξι φτιαγμένο έχει βρομίσει ο τόπος,εγώ έχω φτιάξει ένα αμάξι που σαν αυτό δεν υπάρχει άλλο στην ευρώπη,εσύ..?η μήπως έχεις την εντύπωση αν βάλουμε το δικό σου αμάξι κ το δικό μου σε μια έκθεση θα κοιτάξει κάποιος το αμάξι σου.?δεν νομίζω Νίκο...ακόμα κ το μαμά 15άρι yaris παίρνει μεγαλύτερη βελτίωση από το δικό σου..παλέψτε να βρείτε λύση πως θα περάσετε τα 550 άλογα κ μετά έλα να τα πούμε....φιλάκια........