Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-03-11, 13:05
Το avatar του χρήστη george1973
george1973 Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: YARIS TS TURBO
Περιοχή: Λάρισα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 193
george1973 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579 Εμφάνιση μηνυμάτων
το να ριχνει κανεις χρηματα σε ενα αυτ/το για βελτιωση θα ελεγα γενικα ειναι μαλ...(αλλοι το λεν καυ..) και λιγο πολυ το ξερουμε ολοι.
τωρα η συζητιση γινετε για το ποιος εχει κανει την μικροτερη και λεω οτι μαλλον εχω κανει την μικροτερη γιατι ξοδεψα περι τα 5-6χιλ. σε ενα αυτ/το που κανει 12000 ο γιωργος καμια 25ρια σε ενα αυτ/το που κανει 4 και πανος καμια 12-15 σε ενα αυτ/το που κανει 3.
ολες μαλ...ειναι αλλα δηλωνο πως εχω κανει την μικροτερη.
το επιπεδο φενετε απο το να γνωριζεις τι κανεις και για πιο πραγμα υπερηφανευεσε...
καλά Νίκο άμα βρεις yaris ts με 4 χιλιάρικα πάρε μου δυο,έχεις μεγάλο πρόβλημα,με 4 θα βρεις κανένα 1000άκι ίσως,ένα αυτο,δεύτερο έδωσες 12000 για ένα αμάξι που δεν πάει πάνω από 500 άλογα κ εκτός αυτού έριξες κ λεφτά.σαν το δίκο σου αμάξι φτιαγμένο έχει βρομίσει ο τόπος,εγώ έχω φτιάξει ένα αμάξι που σαν αυτό δεν υπάρχει άλλο στην ευρώπη,εσύ..?η μήπως έχεις την εντύπωση αν βάλουμε το δικό σου αμάξι κ το δικό μου σε μια έκθεση θα κοιτάξει κάποιος το αμάξι σου.?δεν νομίζω Νίκο...ακόμα κ το μαμά 15άρι yaris παίρνει μεγαλύτερη βελτίωση από το δικό σου..παλέψτε να βρείτε λύση πως θα περάσετε τα 550 άλογα κ μετά έλα να τα πούμε....φιλάκια........