Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-03-11, 00:53
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1251
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
α τωρα λαλακιες ειναι ε? βατιλι του καρφωσε αυτουνου απλα προσπαθει να μας το πει σιγα σιγα

12-15?
μαζι τα πληρωσαμε?
5-6 εδωσες για την ωρα...
κατσε να βαλει καμια ζεστη να δω που θα νοικιασεις αμαξι...
οσο για την ταυλα ναι... σε αυτο ταυλωνουμε να τα χωνουμε...
σε φτηνα και να μαμαμε ακριβα!!! εκει να δεις ταυλα...

αν ειχα ενα καρακιτσαριο για ολα θα σε καταλαβαινα...

καραμαμα αμαξι να παω την οικογενεια μου ταξιδι εχω και το θεωρω αψογο για οικογενεια...

η 101 ειναι για παρτυ μου και δεν θα την πουλησω ποτε...
αρα θα κλαις πολλα χρονια ακομα γιατι ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΠΟΤΕ!!! ακους? ποτε!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΑΧΑΛΟ-ΧΑΛΙ-ΣΑΠΙΟΣ-ΕΥΑΛΩΤΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ...

πηγες και πηρες ενα αμαξι που τα μονα πραγματα που κανει ειναι 3 πραγματα
1 τελειο για σουπερ μαρκετ
2 καλο πατημα(αλλα και αναβαση στροφιλικια να παμε με την 101 παλι δε θα την δεις) ΤΟΛΜΗΣΕ ΤΟ να δεις τη μπλοκαδουρα να αφηνει 2 ιδιες γραμμες μεσα στη στροφη...
3 συντηρει τις express service

στα λεγε ο ηρακλης αλλα δεν ακουγες

κατσε πισω τωρα και μην κουνιεσαι καθολου γιατι μας επρηξες παλι. παρε μια ανασα...

οσο για τα λεφτα ποιος σου πε οτι εγω δε θα μπορουσα να χα κατι ετοιμο? ποτε δε θα μπορουσα να εχω τουλαχιστον τ αμαξι που ειναι για την παρτυ μου μαμα ετοιμο απο το εργοστασιο και ας ηταν και στυλ εβο κτλ...
πολυ ευκολα θα μπορουσα να παρω ακριβο αμαξι και το ξερουμε με τοσα που σκορπαω. τι να το κανω? αντε συντηρησε ενα ακριβο.
αλλα αυτο μα αρεσει να κανω ομως να το φτιαχνω οσο και οπως θελω εγω....
ατρωτο!!! να ειναι κομπλε. να χει μοτερ της αρεσκειας μου να χει αναρτηση της αρεσκειας μου να χει φρενα της αρεσκειας μου να χει μουσικη της αρεσκειας μου να χει car-pc να χει ενα σωρο παπαριες τις οποιες δεν γουσταρει το εργοστασιο. θελω να ειναι μαμα μονο το χρωμα!!!!! θελω να τραβαει το τζετ-σκι και ταυτοχρονα να κανει κοντρα και να νικαει σπιναριστο corsa opc....(γεια σου ρε νωντα)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 20-03-11 στις 16:47.
Απάντηση με παράθεση