'Οντως φίλε Γιάννη. Καλό το αγροτικό για να κάνεις τη δουλειά σου καθώς και για να κινείσαι σχετικά σβέλτα με τη δέουσα όμως πάντα προσοχή.
Δεν είναι όμως κατάλληλο για "ταρζανιές" (πχ να ανεβοκατεβαίνεις τάπα στο Πήλιο ή για να βιάζεσαι και να θες να περάσεις τη διαδρομή Καλαμπάκα-Εγνατία. Το τελευταίο το έχω κάνει 3-4 φορές πρωΐ (7 ώρα) μέσα σε ένα καλοκαίρι με τη celica και πάντα καταευχαριστιόμουν τις γρήγορες απανωτές στροφές με την απεριόριστη ορατότητα). Και είναι λογικό μιας και δε μπορεί ένα pickup να έχει την ίδια συμπεριφορά πχ με τη celica η οποία έχει πολύ χαμηλότερο κέντρο βάρους και συνεπώς "κολλάει" στο δρόμο.
Γι' αυτό και όσοι επιχειρούν "ταρζανιές" ειδικά με το τελευταίο με τα 171 άλογα, το οποίο είναι και σχεδόν 2 τόνους απόβαρο καταλήγουν σε χωράφια και χαντάκια.
Και το 133 δεν ήταν δικό μας. Το είχε ο πρώην συνέταιρος του πατέρα μου αλλά επειδή κουράζονταν πολύ ευκολά από την οδήγηση σε ταξίδι, εκτός Βόλου το οδηγούσε πάντα ο πατέρας μου.
Τώρα όσο για τον Ηρακλή τί να πω.....καλό είναι βέβαια να υποστηρίζουμε το σπίτι μας άλλα έλεος όχι και τόσος απολυταρχισμός!
πχ όσο αφορά τα επιβατικά, κι εμένα μου αρέσουν πολλά ΤΟΥΟΤΑ αλλά είμαι ενήμερως και έχω οδηγήσει και αυτοκίνητα άλλων κατασκευαστών τα οποία έχουν κατά πολύ καλύτερη οδική συμπεριφορά.
Πάντως με όλα τα παραπάνω ένα πράγμα ευχαριστήθηκα....ξεμούδιασαν τα χέρια μου από την πληκτρολόγηση.
Να 'στε καλά ρε φιλαράκια και να τα πούμε σύντομα και από κοντά έτσι ώστε να κρατάμε τα πνεύματα σε εγρήγορση.
Αλήθεια ο Γιώργος ο 20V μήπως θα τρέξει σε κανένα αγώνα πρίν το Πάσχα ώστε να δώσει μια ευκαιρία για συνάντηση?