Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-03-11, 18:20
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 547
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Καταρχας να ξεκαθαρισω στον φιλο keichi αλλα και σε ολους οσους διαβασουν το ποστ, οτι δεν μιλαω με εντονο υφος, προς αποφυγη παρεξηγησεων. Φιλτατε που το ειδες οτι το club εχει σαν σκοπο υπαρξης την παρανομια? Πλακα κανεις τωρα, ε? Το οτι υπαρχουν καποια πειραγματα μεταξυ μελων -που μπορει να καταληξουν σε καποια φιλικη "συναντηση"- αυτο ειναι αλλου παπα Ευαγγελιο. Οσον αφορα δε στο θεμα με τις μετατροπες, λογικο ειναι σε μια λεσχη αυτοκινητων να υπαρχουν καποια αυτοκινητα που διαφερουν κατα πολυ απο τα αντιστοιχα εργοστασιακα. Θες παραδειγματα? Η 101 του Φανη που ηταν και η σημαια του club μεχρι που -κακως- την πουλησε, και η 101 του τρελομαρμελου με τον διλιτρο. Τι σημαινει αυτο, οτι προωθουμε την παρανομια κι οτι ειμαστε ενα ματσο τραμπουκοι? Λανθανεις. Μια τετοια λεσχη θα εχει και τους λιγο περισσοτερο τρελαμενους με το ολο θεμα. Και εδω που τα λεμε, αν υπηρχε το club ΜΟΝΟ για κοντρες και κουραφεξαλα, δεν θα ειχαμε τοσα μελη που κατα καιρους εχουν βοηθηθει απο καποια αλλα μελη, που απλοχερα προσεφεραν τις γνωμες-γνωσεις τους. Μπορει καποια πραγματα εσενα να σου ακουγονται υπερβολικα, ή ακραια ή οπως αλλιως θελεις εσυ να τα χαρακτηρισεις. Δεκτον, κανεις δεν επιβαλλει τη γνωμη του στν αλλον. Σαφως ομως, υπαρχουν και πιο ηπιοι τροποι να εκφρασεις την αντιθεση σου σε κατι. Κι επειδη εθιξες θεμα κατασκευαστων, να σου πω εγω κατι αλλο. Αν θελεις να τηρεις κατα γραμμα αυτα που σου λεει το βιβλιο, τοτε πρεπει να πλουτισεις την ΤΟΥΟΤΑ αν θες να παιρνεις τα λαδια τους, και γενικα οτι μπορει να βαζεις πανω στο αμαξι σου που δεν φερει το ονομα ΤΟΥΟΤΑ. Μην πας μακρυα, γιατι να αλλαξεις το λαστιχο σου 1 ή 2 νουμερα, και να μην μεινεις στο 165-70-14? Αν πας στο 185-60-14 δεν χαλας τις τιμες του κατασκευαστη? Καποια πραγματα τα οποια μπορει να κανει ενας ανθρωπος στο αμαξι του φιλτατε, ειναι εντος των στανταρ που προβλεπει ο ιδιος ο κατασκευαστης. Απλα δεν θα τα κανει ποτε για λογους κοστους. Θα λεγα λοιπον, προτου εξαπολυσουμε πυρα προς καθε κατευθυνση να σκεφτομαστε τι λεμε. Εδω περα δεν μαζευτηκαμε να το παιξουμε εξυπνοι, ειτε σε σχεση με καποιους αλλους ειτε γενικα. Αν βεβαια νιωθεις οτι ο τροπος σκεψης των μελων του club δεν συμβαδιζει με τον δικο σου, ειναι στο χερι σου το αν θελεις να παραμεινεις στην παρεα μας ή οχι.

Το ξαναλεω, δεν στα λεω με κακη προθεση ουτε στα "χωνω". Προσπαθω ομως να σου δειξω που μπορει να κανεις καποιο λαθος, και τιποτα παραπανω. Αν νιωθεις οτι λεω κατι που σε ενοχλει, ή οτιδηποτε αλλο πες το μου. Φιλικα παντα, Δημητρης.