διαγραφη
Τι εκανα? Γλιτωνω το ban? Και τι εχω τωρα? Κιτρινη καρτα? Δεν με απασχολει καθολου φιλε μου...Σε θεματα ασφαλειας ειμαι αυστηρος, καθετος και κατακριτικος...Εγω εγινα μελος σ αυτο το club για να συζυταμε και να ανταλλασουμε λογικες αποψεις για τα αυτοκινητα μας (ευρεση ανταλλακτικων, συγκρισεις μοντελων, αποριες επι εργοστασιακων προδιαγραφων των αυτοκινητων, συνεργεια, νεα μοντελα, know-how, τεχνικα θεματα, επιλογες μοντελων, σωστη συντηρηση, νεες τεχνολογιες κτλ) και οχι για να σκοτωσουμε ανθρωπους με μετατροπες, εξυπναδες, κοντρες και αλλα παρεμφερη...Το υφος του corollaclub απο οτι εχω καταλαβει ολο αυτο το καιρο ειναι οι μετατροπες, οι παρανομοι αγωνες, τα πειραγμενα αυτοκινητα, οι παρανομες δοκιμες κτλ τα οποια ολα αυτα τα κατακρινω και δεν μου ελκειουν καθολου το ενδιαφερον...Γι αυτο το λογο θελω να διαγραφω το συντομοτερο δυνατον απ το corollaclub απαξ διαπαντος και να μην εχω καμια απολυτως αναμειξη με αυτο το club απο εδω και στο εξης...
Ας με διαγραψει καποιος διαχειριστης ή ας μου στειλει οδηγιες με πμ για το πως θα διαγραφω μονος μου...
Ευχαριστω πολυ
|