Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-03-11, 13:30
Το avatar του χρήστη MITSOS
MITSOS Offline:

Περιοχή: ΒΟΛΟΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 355
MITSOS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Μιχαλη σιγουρα οι γυφτοι ξερουν τι κανουν!ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ= ΗΙLUX!!!
Αλλα για να κουβαλανε πατατες!!!
Τωρα αν παρεδεχτει οτι και ενας ιδιοκτητης ενος 200αριου NAVARA το πηρε για επιδοσεις και δεν το νοιαζουν οι ζημιες ,οπως καλη ωρα λεω εγω με το Punto μου, τοτε με γεια του με χαρα του!
Αλλα μαλλον αν ηθελε επιδοσεις επρεπε να παρει κατι σε ΙΧ και οχι σε ενα διτονο περιπτερο!Για να μην μπερδευουμε τις εννοιες!
Οπως και να εχει το να δωσεις 36000 ΕΥΡΩ να παρεις το NAVARA που πηρε ο τυπος που σας ειπα και να εχεις και προβληματα μαλλον ΔΕΝ λεει!
Τουλαχιστον εγω με το FIATaki μου θα παρω τουλαχιστον 6-7 Punto με αυτα τα λεφτα και με διαφορετικο χρωμα να συναλλαζω!!!
Δυστυχώς όμως φίλε Γιάννη δε γίνεται να βάλεις σε μια κούρσα μια παλέτα με διαστάσεις 1,25Χ1,25Χ1,25 και βάρος 600-700κιλά.
Και μη βιαστείς να πεις για τρέηλερ γιατί αλλιώς είναι να έχεις το φορτίο πάνω σου και αλλιώς να το τραβάς. Άσε που με το τρέηλερ το να κάνεις μανούβρες (πχ για να μπεις σε ένα καράβι είναι απλά μαρτύριο, τα έχω ζήσει αυτά και τα λέω).
Γι' αυτό και ο άλλος μπαίνει στη λογική του θα πάρω ένα αρκετά γρήγορο τετράπορτο φορτηγάκι (γρήγορο για τα ελληνικά δεδομένα μιας και πιστεύω ότι οι περισσότεροι ταξιδεύουμε γύρω στα 140χλμ/ώρα μιας και τα κέρ@τ@ καραδοκούν για ξήλωμα...) και θα κάνω και τη δουλειά μου και θα πηγαίνω και τις βόλτες μου. Γιατί το να έχεις 2 αυτοκίνητα σημαίνει σχεδόν τα 2πλα έξοδα.