Θέμα: Brakes update
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
απαντηση
Παλιά 05-03-11, 19:59
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 279
keichi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
απαντηση

Ναι εμενα απο αυτο το λογο μου στραβωνουν...Οταν βγαινω εθνικη συνηθως κινουμε με πολυ υψηλες μεσες ωριαιες ταχυτητες...Συνηθως λογω χρονου...Το επιταχυνω απαλα ομως δε το σκιζω...4η μεχρι 3500-4000RPM του ριχνω 5η μεσα με το γκαζι μεχρι τη μεση και το αφηνω να επιταχυνει γλυκα γλυκα μεχρι να ανεβασει υψηλη ταχυτητα...Δε το πιεζω...Εδω μεσα Αθηνα δε το ζοριζω με πρωτες δευτερες φαναρια και τετοια...Το παω κομπλε...Ουτε κοφτες, ουτε αποτομα ξεκινηματα ουτε κοντρες ουτε τιποτα...Του κανω πολυ συντηρητικη οδηγηση, με πολυ απαλες αλλαγες ταχυτητων και παντα 2500-3000RPM... Γενικα δεν ειμαι της επιδεικτικης οδηγησης...Ουτε βινισιες διαδρομες...Μονο εθνικη το σανιδωνω επειδη εχω μεγαλες σχετικα αποστασεις να διανυσω και με πιεζει απιστευτα ο χρονος...Γι αυτο και τη παταω με τις δισκοπλακες συχνα, μου πεταγονται απ τη μεσαια λωριδα και αναγκαζομαι να πεφτω στα φρενα...
Δε ξερω ρε συ παντως αυτο με τα νερα δε το πολυπιστευω...Δε νομιζω να στραβωνει με το νερο απο βροχη και τετοια...Εκτος αμα ειναι κανενας ανωμαλος και αρχισει και ριχνει νερο με το λαστιχο του ποτισματος πανω σε πυρωμενη δισκοπλακα εκει και να σπασει μπορει οχι μονο να στραβωσει...Δε ξερω τι να πω...
Στο δικο μου παντως απο φρεναρισμα σε υψηλη ταχυτητα στραβωνουν και μετα τρεμει το τιμονι οταν φρεναρω...
Δε μου εχει πεσει ποτε νερο πανω στις δισκοπλακες, ουτε το εχω πλυνει μετα απο ταξιδι ουτε τιποτα...Δε κανω τετοιες βλακειες...Ειναι μεγαλο λαθος να πλενουμε ζεστο αμαξι...
Απάντηση με παράθεση