Το χάραγμα στους δίσκους όντως βοηθάει στην καλύτερη ψύξη, αλλά συνήθως τα στραβώματα οφείλονται στο ότι ρίχνουμε νερό επάνω στα ζεστά φρένα μας και όχι επειδή ζεστάθηκαν! αν ήταν έτσι εμένα θα είχαν στραβώσει πολλες φορές αφού έβγαζαν καπνούς!!! και δεν έχω καν πρόβλημα! επίσης τα τακάκια θα φθείρονται ποιο γρήγορα με χαραγμένες δισκόπλακες, αν βάλεις ποιο σκληρά θα τρως τις δισκόπλακες, άσε τα μαμα όπως ειναι, βαλε σωληνάκια υψηλής, και καλά τακάκια χρυσαφί της Toyota και είσαι μια χαρα!
mlt184 έτσι το είπα 400 στο περίπου! αν σου είπαν τέτοιες τιμές έπεσα έξω! στην Toyota Κηφισου δεν ρώτησες? οι δαγκάνες με τα πλαίσια για τα τακάκια (αυτά που λές βάσεις δλδ) μεταχειρισμένα παίζουν στα 250 ευρώ. Τα άλλα αν τα βάλεις μεταχειρισμένα τα τακάκια θα είναι φαγωμένα και οι δισκόπλακες ίσως στραβές, δεν ξέρω αν μπορεις να τα βρεις κομπλέ μεταχειρισμένα, αλλά μάλλον μόνο τότε θα πας κοντά στα 400 ευρώ.
Υ.Γ αν θέλετε τρυπητές ή χαρακτές δισκόπλακες για κάποιον λόγο ΜΗΝ το κάνετε σε τόρνο στις μαμά δισκόπλακες! δεν είναι καλά τα αποτελέσματα, πάρτε aftermarket δισκόπλακες έτοιμες πχ Brembo.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 03-03-11 στις 17:31.
|