Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-02-11, 22:23
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 422
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Wink

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10 Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχεις καποια σχεση με τις περιοχες αυτες φιλε μου? Γιατι εγω μενω πιο πανω απο τη Σπαθα. Παντως επειδη εχω βαλει και απο τα δυο, ιδιως αυτο στην Ταξιαρχων ειναι ψιλομαπα. Το καταλαβαινω απο τα πυρακια που βαρανε και τα δυο αυτοκινητα μολις βαλω απο αυτον (που δεν βαζω ακριβως γι αυτο το λογο), ποσο μαλλον το μικρο που μου χει πεταξει ενα check εδω και καιρο επειδη αφηνει μια βαλβιδα ανοιχτη (ψυχρης εκκινησης μαλλον). Εγω βαζω πλεον ΕΚΟ χαμηλα στην Σαλαμινος, και σε αυτον που ειναι αναμεσα στα Village και στο Allou.
Κάπου εκεί ... "βολοδέρνω" τελευταία.
Ακόμα και στην TS που έχω βάλει από αυτόν στην Ταξιαρχών (μεταξύ Μεγ. Αλεξάνδρου και Λαμπράκη) αρκετές φορές, δεν έχω αντιμετωπίσει αντίστοιχο πρόβλημα με αυτό που περιγράφεις. Θα το έχω υπόψη μου.
Επίσης, υπάρχει μία AVIN στην Ηλία Ηλιού στον Ν. Κόσμο κοντά στο σταθμό του μετρό, η οποία έχει από τις χαμηλότερες τιμές στο λεκανοπέδιο και νωρίς το πρωί που πάω στη δουλειά, γίνεται λαϊκό προσκύνημα... Έχω βάλει στο Accent -χωρίς πρόβλημα- και θα βάλω και στην TS μία από αυτές τις ημέρες, για να δω αν αξίζει ...
Απάντηση με παράθεση