Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-02-11, 21:50
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 890
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sotoskap Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ αν και δεν είμαι κάτοχος TS αλλά ενός απλού Ε12 θα σου πρότεινα να αλλάξεις μόνο τα "υγρά" δλδ τα λάδια, τις βαλβολίνες και τα υγρά φρένων. Όλα τα υπόλοιπα, 10 χρόνια να το είχες αφού δεν έχουν φτάσει στα χλμ τους άφησέ τα!

Επέλεξε ένα καλό λάδι, βαλβολίνες και ΤΟΥΟΤΑ υγρά φρένων, εναν οπτικό έλεγχο τα υπόλοιπα και καθάρισες κατα την γνώμη μου! Αυτό θα έκανα και εγώ αν ήμουν στην θέση σου!
Και εγώ συμφωνώ με τον Σωτήρη. Καλό φουλ συνθετικό λάδι, βαλβολίνες (εγώ έχω βάλει MOTUL οι οποίες είναι καλές αλλά αργούν να ζεσταθούν), υγρά φρένων. Για τις βίδες του lift που ειπώθηκε, φαντάζομαι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης να μην ήξερε ακριβώς τι είναι το lift... Αλλά αφού θα πας που θα πας για service, άλλαξέ τες, πολύ μικρό το κόστος. Θέλω και εγώ να τις αλλάξω γιατί δεν το έχω κάνει ακόμα...