Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-02-11, 08:59
Το avatar του χρήστη akis_1
akis_1 Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 260
akis_1 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από monkey Εμφάνιση μηνυμάτων
Οπως πολλοι ξερετε η hondata βγαζει για τον 2ZZ φλαντζα της πολλαπλης εισαγωγης απο ενα πλαστικο θερμομονοτικο υλικο. Η δικια μου ειναι στο μοτερ για περιπου 50000 χιλ. Ειχα τις υποψιες μου οτι κατι μπορει να τρεχει γιατι το comander του PFC μου εδειχνε πυρακια πανω απο το κανονικο.
Σημερα που εβγαλα την πεταλουδα για να της κανω μια μοντιφα λεω δεν βγαζω και την πολλαπλη να δω αυτη η φλατζα σε τι κατασταση ειναι ?
Και δειτε χαλια ! Ειδικα ο τεταρτος εδωσε ρεσιταλ . Και να φανταστειτε οτι υποτιθεται αυτη η φλατζα μπορει να ξαναχρησιμοποιηθει ξανα και ξανα συμφωνα με την hondata . Nα τους την βαλω σε εναν φακελο με ενα βαζακι βαζελινη να την βαλουν εκει που ξερουν τα αμερικανακια?
Μετα απο τα off topic...Εγω στην θεση σου επιδη εχεις τωρα αυτην σαν πατρον θα πηγαινα σε ενα μαγαζι που να κοβει τεφλον και θα εφτιαχνα μια αλλη με πολυ πιο λιγα χρηματα...Μην σου πω να μαζευτειτε να κανετε μια παραγκελεια επιδη μπορει να θελουν και αλλα παιδια...Φιλος μου που την εβαλε λεει οτι κανει δουλεια...