Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
απαντηση
Παλιά 18-02-11, 08:17
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 278
keichi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
απαντηση

Και θα βαλετε δηλαδη φρενα απο ts η απο την celica στη corolla με 400 ευρω? Αυτα μεταχειρισμενα δε θα τα βρειτε? Δε θα αλλαξετε δισκους-τακακια? Με τα ιδια θα τα αφησετε? 400 ευρω ολα? Δουλευομαστε και μεταξυ μας? Και στη τελικη το παληκαρι δεν ζητησε να βαλει φρενα απο celica ή να κανει μετατροπες στ αμαξι του...Τακακια και δισκους θελει ο ανθρωπος, επειδη φαγωθηκαν...Εγω φιλε μου σου προτεινα τι να κανεις απ τα πρωτα μηνυματα κιολας και το ξαναλεω...Αν αγαπας το αυτοκινητο σου, θες να λειτουργει σωστα και δεν σκοπευεις να το πουλησεις, βαλε γνησια και δεν θα χασεις...Σκεψου τα απλα φιλε, δεν ειναι δυσκολα τα πραγματα...Τι θα κερδισεις με τα ιμιτασιον και τις μαιμουδες? 40ευρω? 50 ευρω? 60 ευρω? Και λοιπον? Φρενα αλλαζεις? Φρενα...Αν βαλεις ημιτασιον ή κανεις μετατροπες θα εισαι σιγουρος μετα για τα φρενα σου? Θα αισθανεσαι ησυχος? Εμπιστευεσαι τον καθε ξεκαρφωτο ασχετο και οχι την ιδια την TOYOTA? Μην ακους το καθε μαντρα και τον καθε εμπορο με τα ημιτασιον που λενε οτι ειναι πιο φτηνα και πιο βολικα...Θα στα φανε απο αλλου...Ο,τι πληρωνεις-παιρνεις...Eγω δεν εχω κανενα απολυτος συμφεροννα τα λεω αυτα...Ουτε ιδιοκτητης αντιπροσωπειας ειμαι ουτε συγγενης του ιδρυτη της toyota...Απλα λεω το σωστο και σωστο ειναι μονο το γνησιο...Απο κει και περα δικο σου ειναι το αυτοκινητο και ο,τι θελεις βαζεις...
Απάντηση με παράθεση