Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
.....Επισης να πω και κατι ακομα και ας φανω λιγο <καπως>!
Ο Τσερκεζος εκανε το καλυτερο γυρο πιστας και μπραβο του και δεν εχασε ταχυτητα και δεν αντιμετωπισε θεμα στο σασμαν!Εκανε πανω απο 50 γυρους!Πως γινεται να την εχασε στην κοντρα? 
Δεν ειναι κανενας απειρος ο Γιωργος και αυτο αποδειχτηκε απο το καλο γυρολογιο του στην πιστα!Χωρις παρεξηγηση λοιπον απλα σας μεταφερω τον προβληματισμο μου!  .....
|
Γιάννη μεγάλη η χάρη σου που γραφώ εδώ…
Το πρόβλημα που έχει το σασμάν είναι από 2η σε 3η φυσικά στο τέρμα. Μέσα στην πιστά το αμάξι δουλεύει 3η 4η και 5η όταν κατεβάζω από 4η σε 3η δεν έχει πρόβλημα. Δεν δικαιολογούμε στο ότι έχασα απλά στα είχα πει και πριν ότι δεν θα πάρει την 3η γιατί το ήξερα. Ότι το αμάξι σου πάει καλά δεν αλλάζει. Εάν ήταν κανονικά με όλο του το βάρος το δικό μου μπορεί να μην έκανε ούτε το μπαμ αλλά ποιος ξέρει!!! Στο είχα πει δεν με απασχολεί το θέμα αυτό, απλά έτρεξα για να χαρείς, το ότι κέρδισες απλά χάρηκες διπλά.
Την τέταρτη πήγαμε θες/νικη με τον nikcarina και ένα άλλο παιδί και στα διόδια όταν ξεκίνησα άργησα να βάλω 3η γιατί έπρεπε να πέσουν οι στροφές και μου λένε καλά τέτοιες αλλαγές θα κανείς; Και θέλεις να κανείς και χρόνο στην πίστα!!!΄΄ Και εγώ τους είπα πως δεν χρειάζεται αυτή η αλλαγή στην πιστά.