Μετά από συζήτηση με φίλους αγωνιζόμενους χρησιμοποίησα το ALDON το οποίο είναι σε μπουκάλι 1 λίτρου και χρησιμοποιείται για αγωνιστική αλλά και για καθημερινή χρήση με άλλη αναλογία. Το κόστος του ανέρχεται στα 39€.
Για αγώνες βάζουν το μισό σε ένα ρεζερβουάρ αλλά για καθημερινή χρήση μπορεί να πάει σε 4 ρεζερβουάρ.
Προσφέρει προστασία, εξαφανίζει τα πυράκια, αυξάνει την ιπποδύναμη και μειώνει την κατανάλωση.
Αυτό που διαπίστωσα εγώ είναι, ότι το μοτέρ δούλευε πιο στρωτά, είχε διαφορά στο άρπαγμα και ένιωσα στην πίστα να είναι πιο νευρικό από την προηγούμενη φορά. Επίσης έκανα περισσότερους γύρους και έφτασα στο σπίτι μου χωρίς να μου ανάψει το λαμπάκι. Την προηγούμενη φορά είχα βάλει λίγη βενζίνη πριν φύγουμε απο τις Σέρρες και εφτασα με λαμπάκι αναμμένο.
Το άλλο που πήρα είναι το MAKRA που είχα προτείνει και στον Gorillas αλλά ακόμα δεν το έβαλα γιατί προηγήθηκε το ALDON μιας και είχαμε το TrackDay στο προσκήνιο.