Θέμα: 111 FORUM
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
απαντηση
Παλιά 12-02-11, 03:00
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 279
keichi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
απαντηση

Οσο για τη δυναμη σε Newton που το τραβανε για να το ρυθμισουν και εγω ποτε μου δε καταλαβα πως τη μετρανε LOL!!!!
Παντως αυτα αναφερει το βιβλιο...
Μια εικασια που κανω για τη δυναμη σε Newton που αναφερει ειναι οτι πιθανον ετσι να το ρυθμιζουν οταν συναρμολογουν το αμαξι στο εργοστασιο και λογικα τη μετρανε με εξειδικευμενα δυναμομετρα...Μια δικη μου ξεκαρφωτη εικασια ειναι αυτη φυσικα, τιποτα παραπανω...
Νικηφορε παντως οσον αφορα τα υγρα μπορει μεν να ειναι λιγο υπερβολικο το εργοστασιο αλλα καθολου αστοχο...
Ειχα αγορασει μια φορα υγρα φρενου shell dot3 για ενα παλιο VW αεροψυκτο( ουτε καν που υπαρχουν ανταλλακτικα για αυτο-η πατεντα παει συννεφο) που εχω...Αυτα τα shell εφοσον ηταν dot3 συμφωνα με τις προδιαγραφες κανουν και για τα Toyota μας...Κι ομως...Ειδα αυτα τα υγρα και επαθα πλακα...Ηταν παχυρευστα σε φαση βαλβολινης να φανταστεις...Καμια σχεση παρολο που οι προδιαγραφες ηταν ιδιες...Και τα υγρα δεν ηταν ληγμενα γιατι ο λαδας ειναι πολυ φιλος μου...
Εχω δει παρα πολλα τετοια κουφα πραγματα με πραγματα εμποριου που χρησιμοποιω στο πειραματοζωο ''αεροψυκτο VW''...
Γι αυτο με το COROLLA δεν παιζω...Οτιδηποτε και να χρειαστει το corolla το ψωνιζω ΜΟΝΟ απ την αντιπροσωπεια...Θες να ακουσεις σε τι βαθμο? Λαδια, υγρα, αντιψυκτικα,φιλτρα,μπουζι, βαλβολινη, atf, λαστιχα υαλοκαθαριστηρων, υγρο παρμπριζ, γνησιο σαπουνι που πλενω το αμαξι μεχρι και το πιο μικρο βιδακι π.χ το 10αρι παξιμαδι του πολου της μπαταριας που το ειχα χασει...Σου μιλαω μεχρι το παραμικρο...Θα παω να το παρω απ τη TOYOTA δε θα βαλω εμποριου...Το εχω σαν συστημα αυτο το πραγμα...Οτι και να χρειαστει ΜΟΝΟ αντιπροσωπεια...Και εχω το κεφαλι μου εντελως ησυχο μετα, ουτε που το σκεφτομαι...Μπαινει πανω το γνησιο και τελειωνει η ιστορια...
Α, ναι
Παιζει το δικο μου corolla να ειναι και το μοναδικο στην Ελλαδα που διατηρει σε 100% ακεραιο βαθμο την αυθεντικοτητα του ακριβως μα ακριβως οπως βγηκε απ το εργοστασιο χαχαχαχαχαχαχαχα...
Μονο με σαπουνι TOYOTA εχει πλυθει το corolla μου ουτε καν με ξενο σαπουνι LOL σε τετοιο βαθμο μιλαμε...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Εχω τρελη ψυχασθενια με την γνησιοτητα
Απάντηση με παράθεση