Τα kyb AGX έχουν τιμή πάνω από 650 ευρώ στην Ελλάδα, εκτός αν τα βρήκατε από εξωτερικό, εκεί δεν γνωρίζω. Για τις μέγιστες επιδόσεις και να μην σπάνε-χαλάνε κτλ θέλουν μαμά ελατήρια. Σε περίπτωση που μπουν χαμηλώματος με τίποτα πάνω από 3cm! εκτός ότι το λένε στις οδηγίες μέσα, μίλησα με την ίδια την αντιπροσωπεία και μου ειπαν πως ΔΕΝ κάνουν για χαμήλωμα καθόλου!!! επίσης αν χαλάσουν και ήταν χαμηλωμένα δεν καλύπτονται από την εγγύηση. Από δοκιμές τώρα ακουσα πως παίζουν καλά με 3ποντα ΤΤΕ και HR οχι με παραπάνω χαμήλωμα. Εγώ τα έχω με μαμα ελατήρια απο τον Οκτ 2008 πέρασα κτεο πριν λιγες μέρες και είναι πολύ καλή η ανάρτηση. Επίσης να πω πως τα δοκίμασα με eibach 3,5cm που είχα από πριν και ήταν βάρκα γιαλό!!! ψαρότρατα! βέβαια επιφυλλάσομαι μήπως έχουν πέσει τα ελατήρια αυτά και γιαυτό, αλλά μου είπαν και άλλα 2-3 άτομα πως με eibach είχαν τα ίδια αποτελέσματα! αν ψάξετε σελίδες πίσω θα βρείτε που τα ξαναλέγαμε! αν θελετε χαμήλωμα προτείνω koni kitrina αλλιως AGX με ΜΑΜΑ ελατήρια!!! σε corolla 101/111 και facelift 111 είναι ίδια η ανάρτηση, σε Ε12 καμία σχέση!
|