Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Αφου δεν παιρνεις ρευμα απο τα φωτοβολταϊκα τοτε γιατι να τα βαλεις? Επισης, θα σε παρακαλεσω αλλη φορα να εισαι λιγο πιο μαλακος με τον τονο σου, γιατι στο κατω κατω δε σου πα και τιποτα. Ουτε εξυπνος παω να στο παιξω, ουτε ειπα πουθενα οτι κανεις διαφημηση. Που τα δες αυτα, δεν ξερω. Αν ξαφνικα δεν εχουμε αποψη, τουλαχιστον τωρα το ξερω. Συγνωμη κιολας.....
|
ο λογος που τα βαζεις ειναι για να κανεις συμψηφισμο του ρευματος που παραγεις με το ρευμα που καταναλωνεις και ανλογα με το ρευμα που καταναλωνεις να παιρνεις και τα αναλογα χρηματα..
οσο για το υφος γραφης δν ειχε τιοποτα το επιθετικο ουτε σου εχω επιτεθει ποτε..εαν το εξελαβεσ ετσι π το εξελαβες λαθος απλα μου λες ψαξτο καλυτερα ενω τη ιδια στιγμη εσυ ο ιδιος δν εχεις καταλβει για ποιο λογο τοποθετουνται πρωτον και δν εχεις ερυθενησει δευτερον..τεσπα επειδη εισαι ξηγημενο παιδι μεσα στο φορουμ αν το υφος μου το εξελαβεσ επιθετικο σου ζηταω προκαταβολικα συγνωμη...οκ?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Pantelis : 27-01-11 στις 15:11.
|