Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Και τη συντηρηση που τη βαζεις? Τα εξοδα βαραινουν τον χρηστη, και συν τοις αλλοις θα πληρωνεις (ή θα πληρωσεις εφ'απαξ) ενα ποσο στη ΔΕΗ, με την αιτιολογια οτι απο σενα θα χανει καποια λεφτα επειδη δεν θα χρησιμοποιεις ρευμα απο το δικτυο. Ψαξτο λιγο φιλε μου, γιατι αν ηταν τοσο απλο θα χε βρωμισει ο τοπος απο σπιτια με φωτοβολταϊκα.
|
ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΑΙ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ JΛ
επειδη το εχω ψαξει παρα παρα πολυ καλα...ποιος σου ειπε οτι φευγεις απο το δικτυο της δεη? ρευμα δν παιρνεις απο τα φωτοβολταικα...παιρνεισ κανονικα απο τη δεη...στην ουσια εσυ νοικιαζεισ τον χωροσ σου στη δεη...καθολου λεφτα δν χανει ισα ισα που η δεη παραγει ρευμα με μηδενικο κοστος κατσκευης για εκεινη... που θενα δν ανεφερα οτι παιρνεις ρευμα απο τα φωτοβολταικα...κανενα ποσο εφαπαξ δν παληρωνεις περα απο τα τελη συνδεσης του μεματροπεα με το ρολοι..και ανερχεται στο ποσο των 180 ευρω περιπου...οποτε μαλλον εσυ να το ψαξεισ καλυτερα..επισης ποιος σου ειπε οτι δν εχει βρωμισει ο τομοσ..διαφημιση δν κανω σε κανεναν την τσεπη μου κοιταω πανω απολα φιλε ....απλα πρεπει να πληρεις τισ προυποθεσεισ και ειναι αρκετες....καλη τοποθεσια, οχι πολλα εμποδια σκιασης,και πολυ σημαντικοσυγκαταθεση ολων των κατοικων εμενα η πολυκατοικια ειναι ιδιοκτητη και μενουν ταδερφια μου...
οσον αφορα την συντηρηση δυο με τρεισ φορεσ το χρονο την πρωτη δεκαπενταετια ερχεται αντιπροσωποσ τησ εταιρειας φωτοβολταικων... με κοστος
ΜΗΔΕΝ..παμεπαρακατω
επισης δν εχω αποφασισει ακομα να τα βαλω αλα εκανα μια καλη ερυενα..οταν ερθει η ωρα θα δουμετι θα κανουμε..