τροπετα και ρεκτιφιε
παιδια καλησπερα..θα ηθελα τις γνωσεις σας .. την βοηθεια σας .. τα πμ σας .. και οτι αλλα μπορειτε να δωσετε.. πλησιαζει η εποχη που εγω και ο κολητος μου θα προχωρησουμε στην μετατροπη σε 4efte στις 11αρες μας.. επιδη ομως ποτε δεν ξερεις σιγουρα τι μοτερ θα αγορασεις και για να ακολουθησουμε την συνταγη της 101 μου.. τα μοτερ θα ανοιχτουν..και τα μονα που θα μεινουν ιδια θα ειναι τα καλουπια.. ολα τα αλλα θα αλλαχτουν με καινουργια.. μεχρι και την τελαιυταια βιδα.. το ερωτημα ειναι τι παιζει με το ρεκτιφιε στους κυλινδρους.. αξιζει ? πετυχαινει? εγω το φοβαμαι οσο δεν παει.. ευτυχος στο τροπετο της 101 μου δεν χρειαστηκαν παρα ενα γιαλυσμα.. θα ειμαστε το ιδιο τυχεροι και τωρα ομως?? εχω ακουσει πολλα και τα τρεμω.. εχουμε αρκετες γνωσεις σε αυτα τα μοτερ αλα αυτο απλα το τρεμο γιατι εχω ακουσει πολλα.. δεν ειμαι να καιω λαδια μετα απο καποια χιλιομετρα.. τις εμπειριες σας .. της συμβουλες σας.. και κανα τζιμανι μαστορα ρε παιδια για να περιποιηθει τον κορμο αν χρειαστει.. γιατι ολα τα αλλα θα γινουν πεζοδρομιο..ευχαριστω προκαταβολικα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tasosg697 : 25-01-11 στις 04:39.
|