Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Αναδιπλούμενο κλειδί για AURIS
Παλιά 24-01-11, 18:26
Το avatar του χρήστη sotoskap
sotoskap Offline:
Moderator

Περιοχή: Βέροια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 397
sotoskap είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αναδιπλούμενο κλειδί για AURIS

Ψαχνωντας στο ebay βρηκα θηκη για να μετατραπεί το κλειδί των AURIS σε αναδιπλούμενο. Οι διαστασεις του πολύ καλές και λογικές.

Αυτό που μου άρεσε και τελικά παρήγγειλα για τον αδελφό μου είναι αυτό το οποίο βγαίνει και σε μαυρο και με δερμα.

Η διαδικασία που πρεπει να ακολουθηθεί είναι να ανοίξετε το κανονικο σας κλειδί και να βγάλετε απο μεσα την πλακέτα, κατι που είναι πολύ απλό, καθώς και το τσιπακι του immobilizer που είναι κολλημενο επάνω στο πλαστικο (μπορεί να χρειαστει να καταστρέψετε το πλαστικό). Βέβαια ο πωλητης για την συγκεκριμένη περίπτωση λεει να επικοινωνησετε μαζί του και να του πειτε την περιπτωση αυτή, κατι που δεν εκανα εγώ γιατί δεν το είδα οτι το γράφει! Δεν πειράζει, την επόμενη φορά!
Τέλος να κοπεί η λεπίδα σύμφωνα με το κανονικο κλειδί και τελος.

Ορίστε και μερικες φωτο.
Συνημένες Εικόνες
Τύπος Αρχείου: jpg IMG_0401.JPG (157,5 KB, 166 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: jpg IMG_0404.JPG (142,2 KB, 160 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: jpg IMG_0402.JPG (166,8 KB, 152 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: jpg IMG_0403.JPG (187,9 KB, 153 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: jpg IMG_0405.JPG (151,2 KB, 90 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: jpg IMG_0408.JPG (88,9 KB, 44 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: jpg IMG_0407.JPG (95,5 KB, 45 εμφανίσεις)

Που & Που είναι καλό να κάνουμε μια παύση από την αναζήτηση της ευτυχίας και απλώς να είμαστε ευτυχείς....
Απάντηση με παράθεση