Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-01-11, 23:14
Το avatar του χρήστη Pantelis
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: celica gt4 Starlet gt
Περιοχή: athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 314
Pantelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MITSOS Εμφάνιση μηνυμάτων
χωρίς παρεξήγηση φίλε Παντελή με τέτοια χρήματα μπορείς να πας και για 3S-GTE ST205 ή ST185 και έχεις εως 260άλογα μαμά (ST205) και αξιόπιστα.
όσο προσεγμένο και να είναι το μοτέρ που λες δεν παύει να είναι μια μετατροπή που δουλεύει πιεσμένα.
Βέβαια το έχω ακουστά το συγκεκριμένο μοτέρ (κυβικά κλπ). Και η τιμή που λες είναι και πολύ λογική γιατί αν σκεφτείς πόσο κάνει μια τουρμπίνα, ένα χταπόδι, ένας εγκέφαλος και αν λογικά το έχει κάνει σφυρίλατο κλπ κλπ φαντάζομαι πόσο θα πάει η βαλίτσα.
Και αν είναι και πάνω στο αυτοκίνητο και το πάρεις με test drive ακόμη καλύτερα.
Πάντως οποσδήποτε συμφέρει καλύτερα από το να πας ψάχνοντας να τουρμπίσεις τον 4AFE.
Ότι και αν αποφασίσεις εμείς είμαστε μαζί σου και μακάρι να δούμε την 90άρα να δουλεύει με τέτοιο τρόπο.

http://www.youtube.com/watch?v=GkOcr9jNew4

Έλα την Τετάρτη στην πίτα να γνωριστούμε και να τα πούμε από κοντά.
Κατά 99% θα είναι και ο ΠΑΡΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, πρώην κάτοχος 90άρας sedan και γνώστης πολλών θεμάτων πάνω στην 90άρα.
μητσακο με 4κατι παιρνω απο το παιδι μοτερ πλεξουδα εγκεφαλο εξατμιση μεχρι καταλυτη και ιντερκουλερ και εγκεφαλο emnage με την πλεξουδα του..με αλλα δυο χιλιαρικα πιστευω ειμαι κομπλε... ταμαξι ειναι κομπλε με σφυριλατα πιστονια μπιελες και πολλα πολλα ακομα καλο δισκοπλατω...test driveδν χρειαζεται εχω παει ταξιδια συνοδηγος στο ναυπλιο βολτεσ βραδινεσ και το εχω δει να ξεφτυλιζει evo sto 0,9..μπορει να δουλεψει αφοβα και πιοπανω.. πιεσμενο δν ειναι καθολου...διλιτρο δν θελω...
η ενενηνταρα ηταν το μεγαλυτερο σχολειο για μενα ενενηνταρα ειχα εικοσαβαλβιδη μητσακο την ξερω..
τολη παντως ρε φιλεποιοεσ τουρμπινεσ ειναι οι gt 17 κλπ που ναφερει και επισης το vorthech 12:1 τι ειναι?το παληκαρι στο πρωτο Link βολαν εχει αλλαξει μονο με μαμα δισκοπλατω ειναι

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Pantelis : 22-01-11 στις 23:20.
Απάντηση με παράθεση