Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-01-11, 13:35
Το avatar του χρήστη Vasilakos69
Vasilakos69 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 248
Vasilakos69 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Θελεις να τον κανουμε να σε πετυχαίνει στο δρομο με το αμαξι και να αλλαζει δρομο?

Θα σου δωσω το δικο μου να του πεις να δοκιμασετε πρωτα με ενα 1400cc (θα του δειξεις και αδεια φυσικά ) και αναλογα την διαφορα να κρινεις αν αξιζει να δοκιμασεις και εσυ μαζι του που εχεις 1600cc...

Οταν λοιπον θα χασει απο 1.4αρη θα του λες πως δεν αξιζει καν να τα βαλεις εσυ μαζι του και να πεταξεις τσαμπα βενζινη!

Θα τον τρελάνουμε! χαχαχαχχα

χαχαχχαχαχαχαχχα
χαχαχαχαχαχα πάει θα τρελαθεί μετά και θα το πετάξει στην θάλασσα(Αφου το βάψει μπλέ γιατί είναι ασημί).
Δεν είμαι κομπλεξικός να φοβάμαι να ανοίξω..στο κάτω κάτω πάντα θα υπάρχει ένας που θα χάσει και κάποιος που θα περάσει μπροστά!Απλά διαβάζω καλά τον "αντιπαλό" μου για να είμαι ενημερωμένος και να ξέρω που βρίσκομαι!Είναι κοντινός μου φίλος αυτός και εδώ και 2 χρόνια σχεδόν που το έχει πάρει τον πείραζα και του "κολλούσα" για πλάκα φυσικά να τα πάμε να δούμε τι γίνεται.
Αλλά ποτε δεν ήθελε..τώρα τις προάλλες άρχισε να μου κολλάει αυτός και εδώ κάτι μου βρωμάει!χαχα δεν μου φαίνεται νορμάλ!Ο συγκεκριμένος μόνο αν είναι ψιλοσίγουρος μέσα του οτι σε έχει θα ανοίξει μαζί σου!(έτσι τον έχω κόψει)Γι'αυτό κι' όλας το σκέφτομαι!Μην τυχόν και έχει πειράξει κάτι πριν το άνοιγμα!Εκτός αν μπλοφάρει απλά!χαχα

EDIT: συν ότι εκείνος φοράει 17άρια με 205 και εγώ έχω τα μαμά 15άρια με 195!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vasilakos69 : 21-01-11 στις 13:56.