Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
...
Παλιά 21-01-11, 00:16
Το avatar του χρήστη george..DK
george..DK Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: κε35 sr
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 198
george..DK είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
...

χαιρετω και παλι την παρεα τον corolakidwn και επιστρεφω με λιγες στιγμες με το δικο μου κορολλακι που ειναι ξεβρακωτο στα αμπελι και περιμενω να φτιαχτει απο φαρνατζη μιας και εγινε αμοββολη και μας εδειξε τα κρυφα και αδυνατα σημεια του εχω σκοπο να γινει σωστη δουλεια πλεον και ραφτει στα αδυνατα σημεια του...
αυτα αν μπορουσε καποιος να προτεινει που χρειαζεται ραψιμο καλο και να μας πει χωρις να χαλασουμε βεβαια το σκαρι γιατι θελουμε να κρατησουμε τον εργοστασιακο του χαρακτηρα...
ο φαρνατζης θα το τοποθετησει μεσα ενα ρολλμπαρ μικρο απλα για μικρη ασφαλεια και περισσοτερο για καλαισθησια..
θα μπουν μπρος πισω μπαρες και θα δεθει στους θολους ....θα βαλω και μια μπαρα λοξη κατω στο διαφορικο για να κρατιεται απο το σασι...
προτεινεται κατι αλλο????
μερικες φωτο το πως ηταν πριν μεσα με την μηχανη οταν την ειχα βαλει βεβαια ακομα να παρει μπροστα μετα το ρεκτιφιε που της εκανα....

μετα το εγδυσα τελειως μονος μου με ενα φιλο και εγινε καπος ετσι....

αφου το γδυσαμε ηρθε και το μαζεψε ενα φορτηγακι για να παει καπου που θα του καθαρισουν τα παντα....καπως ετσι.....

και μετα απο αυτο το καθαρισμα πηγε στον ειδικο γιατρο και με πολυ ψαξιμο για ανταλλακτικα και αφου θα περασουν στην ιστορια ενα τετραπορτο και ενα διπορτο κορολλα θυσια για το δικο μου ειναι στην φαση καπως ετσι τωρα....

αααα και πως πηγε εκει.....καπως ετσι...

και τωρα ειναι ετσι....

στις τελευταιες φωτο ειναι οι τελευταιες δουλειες που πρεπει να γινουν μιας και αν βρω ανταλλακτικα θα τελειωσει πολυ συντομα αλλα πρεπει να βρω ενα κε35 με κωλο καθαρο δηλαδη πισω μετωπη...
αλλα που...καλα και ανταλλακτικα καινουργια εψαξα πουθενα τιποτα μηδεν...αν ξερει κανενας τιποτα ας ειδοποιησει και για παρατημενο κε35 και για ανταλλακτικα αν ξερει θα ημουν υποχρεως....καλο βραδυ....
Απάντηση με παράθεση