Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS
Xθες το πρωί, επειδή ήμουν στο Καλαμάκι πέρασα από περιέργια από το μαγαζί που έφτιαξε το OCTAVIA. Του έχει βάλει το 4ης γενιάς. Καταρχήν, δεν έχει ακόμα την πιστοποίηση. Θα την πάρει μάλλον, λέει, μέσα στην εβδομάδα. Επίσης, μέσα από την συζήτηση του ξέφυγε και μου είπε ότι το συγκεκριμένο αυτ/το το εφτιαξαν μαζί με τους Ιταλούς που είχαν έρθει για να τους το δείξουν και γι αυτό η απόκλιση γκαζιού-βενζίνης ήταν μόνο 2 άλογα!!!!! Επίσης για την λίπανση των βαλβίδων δεν χρησιμοποιεί λαδιέρα αλλά ψεκάζει βενζίνη σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ητιμή για τουρμπάτο...1300 + ΦΠΑ.
|
Με συγχωρείς αλλα όπως δουλεύει αυτό μου φαίνεται μεγάλη #$#@$%$#%!!!! το θέμα ειναι να ΜΗΝ χρησιμοποιούμε βενζίνη! το κόστος καλό όμως. Πάντως δεν θα το ήθελα έτσι με την καμία! για τα άλλα θέματα επειδή τωρα τα διάβαζα, θα απαντήσω οτι σίγουρα δεν δημιουργείτε θέμα με θερμοκρασίες και ΔΕΝ πιστευω με την καμια πως ισχυει από την στιγμή που το υγραέριο κάνει κατά ΠΟΛΥ καλύτερη καύση από την βενζίνη! εδώ και πολλα χρονια οπως είπατε σε άλλες χώρες έχουν υγραέριο! απλά εδώ πολλά λαμόγια έγιναν μάστορες οπως ένας που ειπα εγω παραπάνω και βάζουν και κάνουν τις πατεντες τους (by mastromitsoy) και μετά τα σπάνε και τα κλαίνε!!! με όλα αυτά που ακούω πως να βάλω εγώ δλδ? όπως εχω πει 100 φορές ΚΑΝΕΙΣ δεν φαινεται να έχει βάλει σε 4Ε-FTE! δεν ξέρω τον λόγο αλλά αν δεν δω με τα ματάκια μου ή έστω σε δοκιμή δεν προκειτε να βάλω! το μοτερ μου ειναι του 94 (το έχω από το 2003) εχει πάνω από 155000χλμ και δεν εχει βγαλει το παραμικρό πρόβλημα, δεν θέλω να αλλάξει τώρα αυτό, ουτε να πάθει κάτι! με το να κανω υποθέσεις αν το ενα και αν το άλλο δεν βγάζω ασφαλή συμπεράσματα! επίσης το avans ρυθμίζεται σε αυτό μόνο χειροκινητα! εξάλου δεν κάνω πολλα χλμ και δεν αξίζει! ειπαμε το 2010 για 12000χλμ περίπου έδωσα σχεδον 1400 ευρώ βενζίνη. Το παραπάνω με το octavia πραγματικά σορρυ αλλά το θεωρώ καραγκιοζιλίκι μεγάλο!