Θέμα: Υγραέριο
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-01-11, 10:26
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Καλημερα φιλε μου να συμπληρωσω και καποια πραγματα ακομα.
κοτλε τα εμβολοχιτωνια για ποιο λογο να γινουνε?απο την τελεια καυση?

Υπαρχει μια προκαταλυψη εδω στην Ελλαδα και ειναι λογικο αφου μπηκαμε στο παιχνιδι πριν λιγους μηνες ενω αλλες χωρες το εχουνε(μετατροπη παντα)20-25 χρονια.
και να στο πω πιο απλα.οι βουλγαροι εχουνε εδω και 20 χρονια μετατρεψει τα περισοτερα βενζινοκιτητα σε υγραεριοκινητα.λετε να ειναι τοσο μ@λ@κες και να τα κανουνε για να τα κλαινε?
Λες η Vialle η η ICOM ιταλιας να βγαζουνε συστηματα για μετατροπη(5ης γενιας παντα)για να βγαζουνε προβληματα τα αμαξια?δεν νομιζω
Κατι πολυ απλο να σκεφτουμε ολοι αλλο αερια καυση και αλλο υγρη καυση.Το 5ης γενιας λογο υγρου ψεκασμου λειτουργει οπως ακριβως και η βενζινη.πεφτει υγρο πανω στις βαλβιδες(αρα εχουμε λιπανση και καποια ψυξη ας πουμε)οπως επισης και μεσα στον θαλαμο καυσης.
Ο αεριος ψεκασμος απο την αλλη μπορεις να πεις οτι ταλαιπωρει τον κινητηρα αφου το μονο που ερχεται σε επαφη με βαλβιδες και χωρο καυσης ειναι ενα αεριο.

Και κατι πιο απλο.οταν δουλευανε τα 4ης γενιας συστηματα τουρμπο αμαξια εβλεπες μονο στους αγωνες vvti,vti,vtec κτλ δεν ξεραμε τι ειναι καν.οι καιροι αλλαξαν νεες τεχνολογιες στους κινητηρες προκυψανε ετσι και στο υγραεριο προχωρησε η τεχνολογια.και το 5ης γενιας ειναι ενα συστημα που χρειαστηκε χρονια ερευνων,δοκιμων και επισης και πολλα χρηματα σε επενδυσεις.δεν ειναι τυχαια ολα αυτα οπως επισης που μονο 2 εταιριες εχουνε συστηματα 5ης γενιας.
Γιατι η lovato,Brc,Revolli και αλλες δεν εχουνε βγαλει ακομα?
Δεν ειναι τυχαιο εξαλου που ολα τα τουρμπο μοτερ δουλευουνε ΜΟΝΟ με 5ης γενιας χωρις κανενα προβλημα και αυτο μου ειπε και ο ιδιος ο Μπιρμπος.
Απο την αλλη δεν μου αρεσει και εμενα το μονοπωλιο στα συστηματα αφου τους γ@μ@νε την μανα στις τιμες με συνεπεια παιδια και απο εδω οπως ο Νικηφορος με το FTE να θελει να βαλει το παιδι αλλα η τιμη να ειναι απογοητευτικη για εκεινον.Ξαναλεω ειμαι κατα του μονωπολιου και θα επρεπε να υπηρχε ανταγωνισμος.
Νικηφορε που εισαι να τα πεις και εσυ μονος μου θα τα λεω????

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη davarisx : 19-01-11 στις 10:35.
Απάντηση με παράθεση