Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-01-11, 18:50
Το avatar του χρήστη Χρηστος
Χρηστος Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: carina e 20v st
Περιοχή: ΒΟΛΟΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 396
Χρηστος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από george4agelu Εμφάνιση μηνυμάτων
μετά τη προχθεσινή αναβάθμιση βγαίνω εθνική στον κηφισό. Μου χώνεται ένα honda vti. ανοίγουμε και βρέθηκε 1 αυτοκίνητο πίσω. Ξαναχώνεται και τα ίδια. Με σταματάει πιο κάτω και μου είπε ότι είναι γύρω στα 170 άλογα και δεν μπορούσε να με φτάσει. 4efte power.
μπραβο ρε γιωργο καλα του ξηγηθηκες του χοντακια!ποιος θα σου ρυθμισει το greddy σωστα?
εγω μετα απο καιρο στο περιφερειακιο του βολου στο φαναρι πετυχαινω ενα subaru αυτα τα τζιποειδη που δεν ειναι τζιπ,δεν ξερω πως το λενε αλλα απο πισω εγραφε 2.0 και ειχε διπλα καζανακια.
εγω παντα μετραω απο σταση σε αυτο το φαναρι το 0- 160 και αυτος νομιζε οτι ηθελα κοντρα,ξεκιναει αυτος μπροστα κανα δυο αυτοκινητα,εγω δεν δινω σημασια την μετρηση μου στην δευτερα τον φτανω και στην τριτη αλλα δυο κενα μπροστα η γρια μεχρι τα 170 μειναμε στα ιδια,ουτε του ανοιξα περισσοτερο ουτε με εφτανε και μου εκανε εντυπωση νομιζα οτι θα του ανοιγα και αλλο,στο επομενο φαναρι ξανα διπλα ξεκιναει μπουνια αυτος και εγω τρωω ενα τρελο σπινιαρισμα στην πρωτη που μου εφυγε 4 αυτοκινητα λεω θα τον μαζεψω αλλα τιποτα μεχρι τα 170 αντε να τον εφτασα στα 2 αυτοκινητα!