Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-01-11, 01:27
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 409
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL Εμφάνιση μηνυμάτων
για αυτο πηρα τουοτα. για να μη μασαει...
το προβλημα με το δισκο πιστευω οτι ειναι θεμα ανοχων.
οτι ο δισκος αποδιδει οταν ειναι ζεστος...
απλα νωρις πριν ανεβασω πιεση δλδ δεν ετυχε να δω κατι. τωρα αν ο δισκος ειναι κρυος και φαει τη σφαλιαρα της ροπης μπορει και να ναι λογικο.

αυτο επαθα και με τα φρενα του gt4...
σε ολα τα αυτοκινητα τα φρενα πιανουν κρυα η χλιαρα.
σε μενα θα ελεγα δεν πιανουν οπως στα υπολοιπα αυτοκινητα...
διοτι τα τακακια παιζουν το ρολο τους. τα υλικα γενικως δλδ...
το πρωτο φρενο μεσα στην πολη χαλαρα ας πουμε σε κανει να αναρωτιεσαι λιγο οταν ειναι παγωμενα.
θα σταματησει?
με ψιλοτρεχαλα ομως
το δευτερο φρεναρισμα(ζεστο) ειναι πολυ πιο καλο
το τριτο φρεναρισμα (πιο ζεστο) ειναι ακομα πιο καλο (σχεδον δε το πατας)
το τριτο το τεταρτο το πεμπτο το εκτο ειναι τελεια... και ας ειναι καυτα ενω σε αλλες καταστασεις και αλλα αυτοκινητα οσο ζεστενοντε τοσο δεν πιανουν...
σημαινει ειναι θεμα υλικων και μονο υλικων τριβης(δισκοι τακακια)
τα τακακια δισκοι δαγκανες τα οποια φοραω δεν ειναι για να πα να ψωνισεις στο σουπερ μαρκετ....
Για τα φρένα 1 θα σου πω, φίλος με 350Ζ έβαλε τα 6πίστονα της Greedy, μου λέει φίλε μέσα στην πόλη δεν έχω φρένο, πάνω από τα 200 χλμ/ω έχω άγκυρες... Τα βγάζει δίνει 10000 ευρώ (δεν έκανα λάθος στα μηδενικά 4 είναι) και βάζει Brebo (δεν θυμάμαι σειρά) 8πίστονα, έχει μέσα 4 τακάκια η κάθε δαγκάνα, τα 2 τακάκια δουλεύουν σωστά μέχρι τα 120 χλμ/ω και τα άλλα μετά μέχρι όσα πάει... Μου λέει, φίλε έχω φρένα και στα 30 και στα 300....

Είναι θέμα υλικών απλά όπως το είπες!
Απάντηση με παράθεση