Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-01-11, 22:06
Το avatar του χρήστη Pantelis
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: celica gt4 Starlet gt
Περιοχή: athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 313
Pantelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μεγαλη η χαρη σου βραδιατικα εγραφα μια ωρα και σβηστηκαν.αντε παλι απ την αρχη...με το δισκο γενικα ταλαιπωρηθηκα..λοιπον εχω φιλο ο οποιοσ φτιαχνει δισους.οταν τον ρωτησα μου λεει τι φοραει δν ηξερα...εφτασε η ωρα να αλλαξω... παω εκει ανοιγει ενα βιβλιο μου λεει χμμμμ το βιβλιο δινει δυοδιαστασεις..φερτον απο εδω να τν μετρησουμε... παω τν βγα;ζω τν παω εκει τν μετραει μου ειπε τι φοραει αλλα ουτε πουθυμαμι λογικα θα εχει κρατησει ωμως αρχειο αυτος.παμε παρακατω..μου φτιαχνει εναν αυτος 70 η 75 ευρω δισκο πλατω ρουλεμαν ειχα δωσει δν θυμαμαι ακριβως..το βαζω σταμαξι στρωνω δν εκανε κιχ ταμαξι κιχ ωμως...αλλαζω ηλεκτρικα σταμξι βαζω και παραλληλο ανεβαζω 1,2 και δν εκανα δεκα πατηματα πατιναρε ελεεινα...τον απιρνω τηλ παλι μου λεει δν ειναι για παραπανω απο μαμα καταστασεις...μου λεει θα φτιαξουμε εναν απο kevlar 220 ευρω πανο..και δν εχει κανει κιχ ουτε σκορτσαρει ουτε αποτομος ουτε τιποτα...χαιδαρι ειναι....