Aν η διαφορά είναι μόνο στα μπακιρένια ροδελάκια, δεν υπάρχει πρόβλημα: τα "ξεπυρώνεις". Και εξηγούμαι. Για να μην χάνει το ροδελάκι, πρέπει να είναι σχετικά μαλακό για να σφίξει σωστά στο σημείο στεγανοποίησής του. Το ζεσταίνεις σε ζωντανή φλόγα (γκαζάκι) μέχρι να ψιλο-κοκκινίσει, και μετά αμέσως το κρυώνεις σε ποτηρι με κρύο νερό. Θα παρατηρήσεις ότι πλέον, είναι πιο μαλακό...έτοιμο για σωστή στεγανοποίηση!!!!!
__________________
ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΔΑΙΜΩΝ!!!!
|