Nικηφορε ΔΕΝ θα εχεις κανενα προβλημα και Αβανς να μην πειραξεις απλα για να σου δωσει το 100% της αποδοσης θελει λιγη προπορια.κατα τα αλλα και εγω ακομα δεν εχω πειραξει αβανς αλλα δουλευει μια χαρα.απλος αν θα βαλω προγραμμα και του δωσω αβανς το αμαξι θα φυσαει.
Επισης σε περιπτωση που πουλησεις η αποσυρεις το αμαξι πας σου βγαζουν το συστημα ολο και στο περνανε στο επομενο σου αμαξι δεν πετας κατι..
Ζavoli 4ης γενιας σε ενα τετοιο αμαξι?ευχομαι να μην εχουνε την τυχη και τον αλλον τουρμπατων που πηγαν και βαλανε 4ης και διαλυσανε τα μοτερ και τωρα τρεχουνε με μυνησεις αποζημιωσεις και τα λοιπα.Αυτην την εταιρια πρωτη φορα την ακουω.ποτε ξεφυτρωσε και αυτη?καθαρος πειραματισμος μου φαινεται.
Ξαναλεω οτι σε συζητηση που ειχα με τον Μπιρμπο μου ειπε οτι απαγορευεται δια ροπαλου 4ης γενιας συστημα σε τουρμπατα οχηματα(μεσα και τα FSi,TSI,TFSi) και εκει εμαθα και τα πειραματα που κανανε Σαλονικα μερια και σπασανε 4-5 αμαξια.Δεν εχω λογο να μην πιστεψω εναν ανθρωπο που εχει 20χρονια εμπειρια και εκτος αυτου στα χαρτια που δινει για την εγκατασταση του βαζει το ονομα του ενω οι περισοτεροι σε αλλον βαζουν την εγκατασταση και αλλο ονομα γραφουνε τα χαρτια,κοινος παπατζηδες.
Εναλλακτικα υπαρχει και η Vialle στο μενιδι με 5ης γενιας και αυτοι και πολυ καλο συστημα.
|