Δεν ξέρω αν είναι το σωστό τοπικ να το γράψω αλλά σήμερα για 1η φορά από το 2003 που έχω το μοτερ μου είδα τι θα πει νοθευμένη βενζίνη!!! πάω να βάλω μπρος το πρωι και ενώ γυρνουσε η μίζα δεν έπαιρνε με τπτ! τελικά κοιτάω το βολτόμετρο είχε 11volts οποτε μπαταρια δεν ήταν, πάταγα το γκαζι τελικά με τα 1000 ζόρια πηρε μπρος, σιγα σιγα το ρελαντι από 1500 μέχρι 800 περίπου πανω κατω σαν τρελό, το αμάξι να ρετάρει, να βγαζει καπνο πυχτό λευκο και να βρωμάει (οχι καμμένο λάδι πάντως) εκεί ειναι γαλάζιος ο καπνός, και έκανε λες και δουλευαν 2-3 κύλυνδροι και σαν ΠΠΠΠΠΠααααφ παφ παφ πρρρ πουφφφφ πουφ πουφ σαν τρακτερ!!! και με σκασίδια!!! στην αρχη νόμιζα ότι έβγαζε μπουρμπουλίθρες!!!! μετα παω να φυγω και δεν τραβαγε μια!!! ξαφνικα ριχνει μια δυνατη και εφτιαξε!!! LLOL!!!!!! και σταμάτησε και ο καπνός!!! έκανα 10χλμ χωρις άλλα προβλήματα και μετά από ώρες αλλα 10χλμ χωρίς προβληματα! πριν λιγες μερες τα ιδια ο αδερφος μου με νεο Auris 1.3 και το εχει ξαναπάθει!!! επειδή εγώ βαζω εδώ και μηνες από ενα φτηνό βενζινάδικο, πως μπορώ να κανονίσω να πάνε να τον ελέγξουν για νοθεία? υπάρχει κανένα τηλεφωνο? αν θελετε να πω και ποιος είναι!!!
|