Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από davarisx
Tι ακριβως δεν καταλαβες Νικηφορε?σε ολα τα αμαξια πειραζετε το αβανς ειτε μεσω προγραμματος ειτε χειροκινητα.Στο υγραεριο θελεις λιγη προπορεια για να δουλεψει αριστα.οσο για το κοστος καλυτερα να το πληρωσεις μια και καλη και να ξεμπερδευεις.Εξαλλου αν αποφασισεις να πουλησεις το αμαξι βγαζεις την εγκατασταση υγραεριου και την περνας στο επομενο σου αμάξι.
|
όπως είπα στο 4E-FTE τουλάχιστον μη πω για μοτερ που δεν γνωρίζω, το αβανς ρυθμίζεται χειροκίνητα, οπότε δεν μπορεί να γίνει μέσω προγράμματος. Μου το έχει πει και μηχανικός εκτός αν έλεγε μπούρδες! απ`ότι ξέρω ρυθμίζεται γυρνόντας δεξια ή αριστερά τον διανομεα από την βάση του ξεβιδώνοντας 2 βίδες που πιάνει στο σωμα του μοτερ και δεν έχει ουτε μηχανικό συστημα αυτόματης ρύθμισης, ουτε με υποπίεση κτλ. Υπάρχει μια φυσα αλλά σύμφωνα με τα σχεδια είναι για τα ρεύματα. H αρχική μου ερώτηση ήταν αν μπορεί με το αβανς για την βενζίνη να δουλεύει σωστά με υγραέριο ΧΩΡΙΣ να πειράξουμε το αβανς αφού αυτό ρυθμιζεται στο συγκεκριμένο μοτερ ΜΟΝΟ χειροκίνητα? θα δουλεύει σωστά? Αν κάνω λαθος και ξέρει ΣΙΓΟΥΡΑ για το μοτερ αυτό κάποιος κάτι παραπάνω και όχι με υποθέσεις ας μου πει!
Αν όντως πρέπει να βαλω 5ης γενιας και το κόστος είναι πάνω από 1400-1600 ευρώ μαξ απλά το ξεχνάω! δεν υπάρχει περίπτωση να δωσω το μισό κόστος από τα λεφτά που πιάνει το αμάξι για να βάλω υγραέριο! ουτε πρόκειτε μετα να πουλιεται το αμαξι αλλά ουτε και το σύστημα του υγραερίου! κακα τα ψέματα αλλά ετσι είναι! τέλος αν ξέρει κανεις κάποιον να κάνει εγκατασταση 5ης γενιας με λογικό κόστος ας μου πει και θα το δω το θέμα ή έστω αν υπάρχει κάποιος να έχει βάλει σε 4Ε-FTE γιατί μάλλον δεν υπάρχει κανείς!!!