Θέμα: Υγραέριο
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-01-11, 11:30
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
έχω μπερδευτεί πολύ με το θέμα του αβανς!!! σήμερα ειδα ότι η βενζίνη είναι πάνω από 1.60 δεν είδα ΠΟΥΘΕΝΑ χαμηλότερη τιμή και το υγραέριο μάλλον είναι πάνω από 0,85 επίσης είδα στο ημερολογιό μου ότι στις 14 Ιανουαρίου 2010 έβαλα βενζίνη με 0.81 το λιτρο!!!! δείτε αυξήσεις που έφαγε!!! έτσι σκέφτομαι για το υγραέριο αλλά είμαι αρκετά διστακτικός λόγω του ότι έχω 4Ε-FTE και όσο και να έφαγα τον googli δεν βρηκα κανέναν και πουθενά να έχει υγραέριο σε 4E-FTE!!! τυχαίο? δε νομίζω! στο θέμα με το αβανς τώρα επειδή έχω ξηλώσει και εντελώς τον διανομέα δεν έχει τρόπο ηλεκτρικό ή μηχανικό να ρυθμίζεται αυτόματα το αβανς παρά μονο με χειροκίνητο τρόπο. Μὰλιστα το είχα βάλει λάθος και βάραγε φοβερά σκασίδια!!! και πήγα σε εναν φιλο μηχανικό που ειχε το ειδικο πιστολι και το ρυθμίσαμε σωστά. Αν λοιπον μπει υγραέριο και ρυθμιστει εκει το αβανς μετά με κανονική βενζίνη δεν θα βαράει πυρακια? εκτός αν μετά καιω μονο 100αρα και παλι δεν είμαι σίγουρος αν θα ειναι οκ από θέμα αβανς. Ξερει κανείς κάτι σχετικο ή αν εχει μπει υγραεριο σε μοτερ με κλασικό ντιστριμπιτερ χωρίς αυτόματη ρύθμιση του αβανς?
Απάντηση με παράθεση