Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Και κατι αλλο.
Εψαξα λιγο το θεμα σου και βρηκα οτι η βλαβη που σου ειχαν βρει ηταν:
"Ράγισμα του καταλύτη απο απαράδεκτα μείγματα βενζινης".
Επισης απ΄ότι ειχες γραψει πηγες σε αντιπροσωπια της ΤΟΥΟΤΑ και στα αλλαξανε αυτα.
180 ο αισθητήρας και 300 ο καταλύτης και 70 εργασία φυσικά
Μιλας για αντιπροσωπεια ετσι?
Τωρα απαντας λιγα ποστ πιο πριν:
Για να μην σας τα πολυλογώ, έχω αλλάξει όλους τους αισθητήρες Λ και τον καταλύτη!!! (και όχι φυσικά σε εξουσιοδοτημένο TOYOTA γιατί θα χα ξεπουληθει)
Τελικά πηγες σε αντιπροσωπια ΤΟΥΟΤΑ ή στην Mazda?
|
Έχεις δίκιο δεν ήμουν σαφής. Λέγοντας αντιπροσωπεία εννούσα αυτή της ΜΑΖDA. Στην ΤΟΥΟΤΑ άλλαξα μόνο τον πρώτο αισθητήρα και τους υπόλοιπους αλλά και τον καταλύτη στην αντιπροσωπεία της MAZDA. Ωστόσο κάθε φορά που άναβε λαμπάκι πήγαινα πρώτα στην ΤΟΥΟΤΑ να το βάλουν στον εγκέφαλο και μετά στη ΜAZDA.
Δεν θα διαφωνήσω αν μου πείς οτι τα χω μπλέξει. Το θέμα είναι οτι απο πουθενά δεν έχω πάρει μια ξεκάθαρη απάντηση τι φταίει κ αν πρέπει να ανησυχώ ή όχι.
Φτάνει να σου πω οτι στην κάθετη μονάδα ΤΟΥΟΤΑ Βόλου μου είπαν να μη βάζω 100άρα συνέχεια γιατί καταστρέφει τον κινητήρα κ θα μου κάνει κι άλλα προβλήματα και να πάρω από το Πρακτικερ ένα καθαριστικό βελτιωτικό να ρίξω μαζί με τη βενζίνη. Στην ΤΟΥΟΤΑ Ν.Φιλαδέλφειας ότι είναι ελλαττωματικός ο εγκέφαλος , αλλά δεν μπορούν να κάνουν αντικατάσταση γιατί έχει περάσει η εγγύηση και στην ΤΟΥΟΤΑ Κηφισιάς οτι λόγω θερμοκρασιών περνάν αναθυμιάσεις στον καταλύτη και γι'αυτό ανάβει η ένδειξη. Και τέλος ο υπέυθυνος στην αντιπροσωπεία της MAZDA οτι από την ΤΟΥΟΤΑ του είπαν οτι το serial number του αυτοκινήτου μου είναι μέσα σε μια παρτίδα "ελλατωματικών". Και μετά μου λές να το πάω σε καλό εξατμησά.
Έλα λίγο στη θέση μου , να μην έχεις και ιδέα απο αυτοκίνητα και να ακούς όλα αυτά.
Σορρυ αν σας έχω ζαλίσει αλλά δεν την παλέυω.