Ενταξει Πανο δεν μπορω να κρινω μονο με μια βολτα αλλα καταλαβα!Την ιδια εκανα και με ΕVO!Δεν ειναι εκει το θεμα!
Παντως το να συγκρινεις Supra και Skyline με Celica το παιρνω μονο ως αστειο!Αφου λοιπον ασχολεισαι ξερεις πολυ καλα οτι η οροφη των 3sgte ειναι τα 700 αλογα και το ελεγε συνεχεια και ο Μπαρμπαρης αλλα και ξενα φορουμ!Στα 700 αλογα τα αλλα 2 μολις ΑΡΧΙΣΑΝ!Ασχετα αν φετος μετα απο μια 10ετια που παλευε ο Μπαρμπαρης καταφερε ΑΓΝΩΣΤΟ πως να τα ΧΙΛΙΑΣΕΙ!
Εν πασει περιπτωση με τα αλλα συμφωνω που λες οτι το καθενα εχει την χαρη του ΑΛΛΑ για
<οταν οοολαα τα ευρωπαικα-αμερικανικα καταφερουν να κανουν την εφαρμογη που μπορεις να κανεις με supra και με skyline και σελικες...τοτε πιθανον να ληξει η κουβεντα....> δεν ισχυει ειδικα για τους Αμερικανους αφου οπως πολυ καλα ξερεις ειναι η ΧΩΡΑ του απολυτου 0-402,1/4 μιλιου,τα γνωστα μας DRAGSTER που τα εφεραν στον κοσμο ολο και τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ(που ελεγε και ο Σημιτης στην Βουλη

) αφου εχουν τον γρηγοροτερο χρονο πανω στην γη με τα ΤΕΡΑΤΑ TOP METHANOL που κανουν το 1/4 μιλιου σε 4.3 δευτ.με ταχυτητα εξοδου 520+χιμ!ΟΠΟΤΕ ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα καθως και πολλα βελτιωτικα ΚΟΡΥΦΑΙΑ ειναι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ προελευσης στην παγκοσμια σκηνη!
Το you Tube το σιχαινομαι Πανο και δεν εχω δει ΠΟΤΕ βιντεακια παρα μονο εδω οσα βαζουν τα παιδια απο το ΚΛΑΜΠ!Επισης με την τεχνολογια δεν τα παω καλά οπως εχετε ισως καταλαβει!
Επισης βαζοντας σε αυτα που λεμε τα ΤΕΡΑΤΑ τα SAXO ,PUNTO και αλλα τετοια ,ανοιγουμε παλι αλλη κουβεντα!Το οτι δεν ασχοληθηκες εσυ ΠΟΤΕ δεν μου λεει κατι!Πρεπει με αυτα να βαλεις και το STARLET!Τα διλιτρα ειναι αλλου παπα ευαγγελιο!
Αν λοιπον θες και την προσωπικη μου γνωμη,κατι βεβαια που δεν ενδιαφερει το ΦΟΡΟΥΜ , το να βαλω ενα διλιτρο μαμα πανω και να το σκαλισω - γαργαλησω και να παω 300 δεν μου λεει τιποτα!Ουτε θα πανηγυριζα ΠΟΤΕ!Ποσο μαλλον να τσακωνομουν κιολας που λεει ο λογος!
ΤΩΡΑ ομως που εχω ενα ταπεινο PUNTO μολις 1372 κυβικων και 8V με μαμα εγκεφαλο και ηλεκτρικα και εχω καταφερει να 300ησω ΣΥΓΓΝΩΜΗ αλλα εχω καθε λογο να πανηγυριζω!ΟΛΑ αυτα βεβαια ΧΩΡΙΣ παρεξηγηση και σε πνευμα ΦΙΛΙΚΟ!Διχως προσωπικα με κανεναν!