Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-12-10, 00:21
Το avatar του χρήστη MITSOS
MITSOS Offline:

Περιοχή: ΒΟΛΟΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 355
MITSOS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι σιγουρα θα εχει Suspens αλλα να ξερεις οτι και το 207RC ειναι πραγματικο ΟΠΛΟ Νικο!Το μοτερ ειναι καταπληκτικο δουλεει απιστευτα καλα και ψηλα και θα το φορεσει και το BMW!Ηδη τα MINI COOPER σκιζουν ετσι!
Οντως περιεργη κοντρα ηταν αλλα θα εχουμε σιγουρα ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ με καινουργια λαστιχα το 207 καθως και απο σταση!Επισης υπηρξε ενα θεμα με την βενζινη του 207 με κατι ψιλοδιακοπες!ΤΙ να πω οτι μου ειπαν λεω!Στα πολλα χιλιομετρα τα VAG δεν εχουν αντιπαλο!Στα 160 και πανω!Εκει να παιξεις με τον ΜARMEL ΑΝ λεω ΑΝ χασεις!
Παντως το 207 ειναι 5ταχυτο και κοφτη 5ης 220 στις 7000!ΘΕΟΚΟΝΤΟ δηλαδη!Ευνοειται στην σταση και στα χαμηλα αλλα σπιναρει κιολας!
Απ' ότι πήρε κι εμένα το αυτάκι μου όντως το 207 είχε θέμα μιας και δούλευε με 3,5 κυλίνδρους.
Και τώρα που διορθώθηκε θα ακολουθήσει ρεβάνς για να έρθουν τα πράγματα στα ίσια τους.
Γιατί δε γίνεται με 220 άλογα και 19άρες το TOLEDO να είναι μπροστά. Να ήταν αν πχ είχε setup 2579 και 300φεύγα άλογα (θα το βάλει και η garrett στον κατάλογό της απ' ότι έμαθα το setup 2579). Αλλά με 220 ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!