Τελικα μετα απο επικοινωνια το πρωι στην ΜΑΙΚΟΝ και λεγοντας τις σαλατες που φτιαξανε μου στειλανε την κανονικη μου δυναμομετρηση.
1η απορια:Επιασα τα πιο λιγα αλογα σε σχεση με τους αλλους 2 υπερκυβισμενους αλλα το δυναμογραμμα σταματαει στις 6500 στροφες ενω δειχνει να εχει ανοδικη πορεια η καμπυλη και να εχει να δωσει λιγο ακομη αφου κοφτη εχω στις 6800 περιπου.Ειδα οτι σε σχεση με τα αλλα 2 παιδια δειχνει πιο αγριεμενο το δικο μου δεν σταματαει να δινει μεχρι τις 6100 αλλα το τερματιζει.Ισως και λεω ΙΣΩΣ (γιατι θα πεσετε να με φατε) αν ειχε βαλει να δειχνει το δυναμογραμμα τις 7000 στροφες να εδειχνε παραπανω αλογα αλλα δεν μπορω να το πω με σιγουρια αυτο αφου δεν ξερω απο δυναμομετρα.Ας απαντησουν αυτοι που ξερουν.
Απορια 2η:Τι μαυρο χαλι μην το πω χειροτερα ειναι η ροπη μου;Οπως να ναι πανε οι καμπυλες λες και ειναι roller coaster...
Λογικα ενα προγραμμα θα διορθωσει πολλα απο αυτα...Αν δεν καταφερω να το βαλω τα Χριστουγεννα θα κανω 2-3 γεμισματα με 100αρα και θα παω να ξαναδυναμομετρηθω (μιας κι εχουμε και την καλη τιμουλα τωρα πια) να δω ποσο χαμηλα με κραταει το Map Sensor.
ΥΓ.Οποιος πιστευει οτι η δυναμομετρηση του ειναι λαθος μπορει να επικοινωνησει στο 2102323655 να του στειλουν την σωστη.
|