Να πω με την σειρα μου και γω οπως λεει και ο Χρηστος μονο σε Stock αμαξια καταλαβαινουμε διαφορες!Επισης τα 2-3 αλογα δεν ειναι θεμα , απλα εγω ΝΙΩΘΩ οτι οφειλω να το πω!Γι αυτο και επιμενω για του Βολου το DYNO!Εξαλλου και εγω γι αυτο εχω συμετασχει και σε αλλα DYNO για να βλεπω διαφορες!Λες να θελω να ταλαιπωρουμε ρε Σωτηρη η να πληρωνω ενα σωρο λεφτα σε δυναμομετρησεις(Πηγαινε - ελα σε Βεροια και Αθηνα πανω απο 200 Ευρω)!Γιατι τις πληρωνω και στο μελλον ειμαι ΘΕΤΙΚΟΣ και σε αλλο DYNO να παω να μετρηθω!Θελω να ξερω τις διαφορες απο DYNO σε DYNO για να εχω μια πληρη εικονα οταν ακουω αλογα απο δω και απο εκει!
Δεν θελω να κουραζω κανεναν ουτε και να θιξω!
Ναι Σωτηρη η εκτιμηση με βαση την μετρηση την δικη μου ειναι αυτη η διαφορα!Τωρα αν επαιξε και ο καιρος λιγο ρολο δεν ξερω παντως και στην Βεροια τοτε αν και δεν χιονιζε ,εβρεχε και εκανε και κρυο!
Σιγουρα ομως και τα 194 της μαμα Τ-Sport μαλλον ακουγονται πολλα αν και ειχε και φιλτρο ΚΝ!Αν θυμαμαι καλα στην Βεροια ο Nemesis ειχε βγαλει καπου στα 189 ενω εδω στο Βολο ενα Τ-Sport μετρηθηκε στα 186 αν θυμαμαι καλα!
Ναι συμφωνω οτι και τα δυο DYNO ειναι αξιοπιστα απλα αναφερω και τις ΔΙΑΦΟΡΕΣ!Μηδαμινες ισως αλλα υπαρχουν!Αυτες εξαλλου ψαχνω να βρω και γω οταν μετριεμαι συνεχεια!ΣΤΗΝ ΡΟΠΗ ομως υπαρχει θεμα και το ειχαμε αναλυσει!Ας μην λεμε παλι τα ιδια και κουραζουμε το TOPIC!
Να συμπληρωσω επισης οτι και στις δυο μετρησεις δεν φαινεται καθαρα η ΡΟΠΗ στο χαρτι αλλα πρεπει να την υπολογιζεις καθως και τα αλογα στο DASTEK επισης δεν σου λεει ακριβως τις στροφες να ξερεις τι γινεται!Σε αυτο φυσικα δεν φταινε οι χειριστες του DYNO αλλα το λογισμικο του καθε DYNO!Ενω στο Βολο (ξερω σας κουραζω αλλα εξηγω γιατι επιμενω) βλεπεις στο χαρτι αλογα και ροπη ,τις μεγιστες τιμες σε ακριβειας στροφες (π.χ5678 στροφες) και οχι στο περιπου και υπολογιστικα!Οσοι το ξερουν ,Χρηστος,Μητσος ,Ηρακλης ,Λεωνιδας ,Νικος 1989 και δεν ξερω ποιοι αλλοι καταλαβαινουν τι εννοω!Ακομα μετραει ταυτοχρονα και την ΙΣΧΥ ΤΡΟΧΟΥ και την βλεπεις επισης σε αντιθεση με τα αλλα δυο DYNO που δεν μαθαμε ΠΟΤΕ την ισχυ ΤΡΟΧΟΥ!Και ΠΑΛΙ συγγνωμη για την εκταση και αν σας κουρασα!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη... 
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannis gt : 13-12-10 στις 00:35.
Αιτία: Προσθεση
|