Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-12-10, 22:17
Το avatar του χρήστη sotoskap
sotoskap Offline:
Moderator

Περιοχή: Βέροια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 397
sotoskap είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
....Να ξεκαθαρισω λοιπον και να πω ΚΥΡΙΩΣ για τα παιδια απο την Βεροια αφου το Megane μου αποτελουσε μετρο συγκρισης οτι στην Βεροια ειχα 114,4 αλογα και 162ΝΜ δηλαδη 16,5 κιλα!Στο DASTEK μου εδειξε 115.6 αλογα και 156ΝΜ δηλαδη 15.9 κιλα!
Οπως εδειξα και τις μετρησεις στα παιδια εχω να πω το εξης για να ξερετε!
Και τα δυο δυναμομετρα ειναι αρκετα αξιοπιστα αλλα δειχνουν και τα δυο παραπανω ΡΟΠΗ και κυριως της Βεροιας!
Απο αλογα επισης καλα με μια ελαφρια ταση της Αθηνας να δειχνει λιγα περισσοτερα απο οτι της Βεροιας!Και τα δυο ομως ΠΑΡΑΠΑΝΩ απο το dynomet του Βολου (112,2 αλογα και 15,2 κιλα ροπης!)ομοιου οπως εχω ξαναπει με του περιοδικου POWER!
Ετσι ελπιζω να βγαλατε συμπερασματα για την διαφορα κυριως των ΥΠΕΡΚΥΒΙΣΜΕΝΩΝ μεταξυ Αθηνας και Βεροιας!Να υπολογιζετε δηλαδη φιλοι απο την Βεροια ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ παντα σε συγκριση με την διαφορα του Megane μου οτι στα 140-145 αλογα της Αθηνας ειναι 1.5 με το ΠΟΛΥ 3 αλογα παραπανω απο οτι της Βεροιας!Δηλαδη 145 Αθηνα 142-143,5 στην Βεροια!
Ελπιζω να εγινα ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ απ'ολους , να μην σας κουρασα με την εκταση του μηνυματος μου και να μην δημιουργησω ΣΥΓΧΥΣΗ!....

Με λίγα λόγια θέλεις να πεις οτι αν οσοι μετρήθηκαν στην Βέροια αν κατέβαιναν να μετρηθούν εκεί, θα έβγαζαν μεγαλύτερα νούμερα κατά 1,5 - 3 άλογα!!

Και επειδή συνέχεια ακούμε-διαβάζουμε για το δυναμόμετρο του Βόλου και άλλα παρόμοια και οτι δεν θα δουμε τα άλογα που είδαμε θέλω να πω το εξής :

Δεν μας ενδιαφέρει ρε Γιάννη ουτε το αυστηρό ουτε το επιεικές! Θέλουμε αξιόπιστα όργανα να μας δείξουν όσο γίνεται τα πραγματικά δεδομένα. Επίσης θέλουμε να δούμε ειδικά τις καμπύλες οι οποίες πιστεύω δεν επηρεάζονται ουτε απο αυστηρά αλλά ουτε από τα επιεική δυναμόμετρα!

Επίσης αυτό στην Αθήνα αλλά και αυτό στην Βέροια έχουν δείξει νούμερα κοντά στα εργοστασιακά οπότε θεωρούνται απόλυτα αξιόπιστα κατα την δική μου άποψη!

Που & Που είναι καλό να κάνουμε μια παύση από την αναζήτηση της ευτυχίας και απλώς να είμαστε ευτυχείς....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotoskap : 12-12-10 στις 22:43.
Απάντηση με παράθεση