Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-12-10, 14:41
Το avatar του χρήστη Χρηστος
Χρηστος Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: carina e 20v st
Περιοχή: ΒΟΛΟΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 396
Χρηστος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
παιδια να πω και εγω οτι ηταν ολα αψογα παρα τον δυσκολο καιρο για μας που ηρθαμε απο βολο,χαρηκα που γνωρισα και αλλα παιδια απο το κλαμπ (μιχαλη,gorila(niko),παναγιωτη,θεμηk.a)και φυσικα που ξαναειδα τους πιο παλιους οπως μαρμελαδα και 2579 και γιωργο4αgelu(θελω λεπτομερειες για το 20v περιμενω pm)
τωρα οσο αφορα στο θεμα μας το δυναμομετρο ηταν απο τα καλυτερα που εχουμε μετρηθει εως τωρα με τις διαφορες συγκρισεις που εχουμε κανει φυσικα και σε αλλα και πολυ κοντα σε πραγματικα νουμερα ιπποδυναμεων εργοστασιακων μοτερ.

μπραβο πανο παρα πολυ δυνατο το εργαλειο σκετο πριονι ειδικα στο 0,8 και ευχαριστω για την βολτα και φυσικα τα ευσημα στον μακατο!οσο τωρα για τον φιλο μου το 2579 πολυ δυναμη το audi και θελει προσοχη φιλε γιατι μαζευει χιλιομετρα αθορυβα και δεν το καταλαβαινεις,μπραβο νικο σε σενα για το project οτι ηθελες ενας οικογενειακο αθορυβο και φυσικα βολιδα car!!

υγ:βιντεακια και φωτογραφιες προσεχως εχω καμια 20αρια+,φαγαμε με το γιαννη μια χιονοθυελλα μεχρι και την μαλακασα αλλα μετα απο εκει ηλιος

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρηστος : 12-12-10 στις 14:50.
Απάντηση με παράθεση