09-12-10, 16:36
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από davarisx
Τα SKF ειναι πολυ ακριβα αλλα ειναι τα καλυτερα ρουλεμαν και στο λεω απο εμπειρια δικια μου μαζι τους.τωρα ΚΟΥΟ δεν τα εχω ξανα ακουσει.
Τεσπα το θεμα μας δεν ειναι τα ρουλεμαν...
|
Υπάρχει αντίλογος, αλλά όπως πολύ σωστά αναφέρεις, δεν είναι της παρούσης.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από davarisx
...πηγαινε το παλι πες τους να κοψουνε τα @ρχιδι@ τους και να στο ξανα αλλαξουνε και αυτη την φορα θα απαιτησεις να παρεις το παλιο πισω.
|
Το να πάρεις το παλιό ανταλλακτικό πίσω, δεν σε εξασφαλίζει σε τίποτε! Και εξηγούμαι:
Όταν πριν από 6 χρόνια είχα πάει το Yaris που είχα τότε στον Γιαννίτσα, μου είχαν χρεώσει αλλαγή φίλτρου καμπίνας, το οποίο τους είχα πει να το αλλάξουν ένα μήνα πριν στον έλεγχο του A/C που τους είχα ζητήσει να κάνουν λόγω καλοκαιριού.
Όταν διαμαρτυρήθηκα, μου είπαν πως το φίλτρο ήταν μαύρο και πως μπορούσα να το δω. Όταν το ζήτησα, όμως, ο τεχνίτης είπε πως το είχε πετάξει και κοίταξαν σε μια στοίβα σκουπιδιών και έφεραν ένα από εκεί!
Φυσικά, όσο είδα εγώ από κοντά την Angelina Jolie, άλλο τόσο με έχει δει και ο Γιαννίτσας από τότε, έτσι;
Δυστυχώς, το μόνο που σε εξασφαλίζει είναι το να είσαι παρόν και από πάνω τους (δύσκολο έως αδύνατο). Και πάλι, ειδικά όσον αφορά στα ρουλεμάν, αν ο τεχνίτης δεν έχει περάσει και λίγο από εφαρμοστήριο και είναι "βαριοπούλας", μπορεί να σου πηδήξει καινούρια ρουλεμάν για πλάκα.
Καλό κουράγιο και καλά ξεμπερδέματα...
|