Θέμα: Ranger's Batmobile
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-11-10, 11:57
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 665
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Δε σου τα πήρε ο corollapatra, ο γιος του corollapatra σου τα πήρε...
Σωστά....
και για να καταλάβουν τα υπόλοιπα παιδιά για τι πράγμα μιλάμε, το story έχει ως εξής:

Πριν 1,5 χρόνο περίπου αγόρασα μεταχειρισμένα μια τετράδα ελατήρια ΤΤΕ. 4-5 μήνες μετά δεν είχα αποφασίσει τι αμορτισέρ θα βάλω οπότε δεν τα είχα τοποθετήσει και σε μια συνάντηση του παραρτήματος Πάτρας μου λέει ο κ. corollapatra. "δώστα μου μωρέ τα ελατήρια, αφού εσύ δεν πρόκειται να τα βάλεις, ήδη τα έχεις και κάθονται 4-5 μήνες". Με τα πολλά του λέω, "Αν ο μικρός Ηλίας (corollapatra junior) 2,5 ετών τότε (ότι είχε αρχίσει να μιλάει) πει ΤΤΕ, εγώ θα του τα κάνω δώρο!!!!
Το έπιασαν το παιδί ο xaros, ο janaksgr και ο Αντρέας, το δασκάλεψαν και μετά από 5-10 λεπτά είπε τη μαγική λέξη ΤΤΕ και τώρα ξέρετε από που βρήκε ο corollapatra τα ελατήρια που φοράει στο TS του!!!

υστερόγραφο: Αμέσως μετά ο madvinegar δασκάλεψε τον δικό του junior να πει ΤΤΕ, για να τσιμπήσει την ΤΤΕ αεροτομή μου, αλλά έχω πάρει το μάθημα μου και δεν εμπιστεύομαι πιτσιρίκια όταν έχουν τέτοιους γονεις!!

η παραπάνω είναι 100% πραγματική ιστορία, μπορεί να πιστοποιηθεί από τους υπόλοιπους!!!

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Απάντηση με παράθεση